Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Πανηγυρίζουν για την επερχόμενη χούντα τύπου ΜΟΥΣΑΡΑΦ ;


Η «είδηση» για όσους …καταλαβαίνουν, είναι αυτή… «Ο ειδικός απεσταλμένος του προέδρου Ομπάμα στην Αίγυπτο, είναι ο Frank G. Wisner II, μέλος μιας γνωστής οικογένειας με πλούσια συμμετοχή στις μυστικές υπηρεσίες, και γιος ενός από τους πλέον διαβόητους κατασκόπους, του Frank Gardiner Wisner (1909- 1965), που θεωρείται ο ιθύνων νους της ανατροπής του Mohammed Mossadegh στο Ιράν το 1953, για λογαριασμό της CIA. Τον Mossadegh διαδέχθηκε η μαριονέτα των ΗΠΑ, Σάχης Rezā Pahlavi. Ο μυστηριώδης απεσταλμένος Frank G. Wisner II, πρώην διπλωμάτης, στάλθηκε κρυφά και εσπευσμένα στο Κάιρο στις 31 Ιανουαρίου, στο αποκορύφωμα των διαδηλώσεων, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο Hosni Mubarak.»

Εμείς είχαμε γράψει, Μετατρέπουν μέσω ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ, σε… ΠΑΚΙΣΤΑΝ την ΑΙΓΥΠΤΟ; τώρα μαθαίνουμε πως έπεσε ο Μουμπαρακ με «συνοπτικές διαδικασίες», ενώ μέχρι χθες το βράδυ έλεγε άλλα, ότι ο Ομπάμα… ξαφνιάστηκε και το έμαθε από τα Μ.Μ.Ε, Χιλιάδες στους δρόμους στην Αίγυπτο και τη μέση Ανατολή πανηγυρίζοντας την παραίτηση του, αγνοώντας την επερχόμενη χούντα, φωνάζοντας ότι «Ο λαός γκρέμισε το καθεστώς» αν είναι δυνατόν να είναι τόσο αφελείς, άλλοι …αφελείς στην Τυνησία φωνάζουν, «ο Θεός απάλλαξε τα αδέρφια μας στην Αίγυπτο από το δικτάτορα», ακόμα και η χαμάς πανηγυρίζει χωρίς να ξέρει το ..γιατί, ίσως ελπίζει λάθος ,σε άνοδο στην εξουσία των «μουσουλμάνων αδελφών».

Το ζουμί όμως είναι ότι αναλαμβάνει ..προσωρινά, ( ουδέν μονιμότερον του… προσωρινού ) ,ο..αιγύπτιος… Μουσάραφ στρατάρχης Σάμι Ενάν αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Αιγύπτου, που κατά σατανική σύμπτωση όταν άρχισε η εξέγερση ήταν στις…. Η.Π.Α για..ενημέρωση.

Τα διεθνή Μ.Μ.Ε μαζί με τα άσχετα-δοτά δικά μας άρχισαν το γνωστό παραμύθι ,περί του πόσο πολύ αγαπούν τον στρατό οι αιγύπτιοι, αγκαλιά λαός και στρατός, αφού ήταν και ο νικητής των… εβραίων, και εγγυάται την τάξη, τι μας θυμίζει άραγε αυτό; ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ XOYNTA του κερατά ; Μήπως οι αιγύπτιοι άλλαξαν ..τύπο …αλυσίδας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...