Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί να πληρώσω. Yπάρχει νόμιμη κυβέρνηση στην χώρα;


Στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι το κίνημα κατά των διοδίων, η κατάληψη στο υπουργείο Υγείας ή οι απειλούμενες αγροτικές κινητοποιήσεις δεν αποτελούν αυθόρμητες εκδηλώσεις των πολιτών αλλά κομματικές κινητοποιήσεις. τις οποίες θα διαλύσουν ταχύτερα αν εκθέσουν στην κοινή γνώμη την πραγματικότητα.

ο υπουργός Υποδομών κ. Δ. Ρέππας, ο οποίος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί το κίνημα «δεν πληρώνω» και ότι ενθαρρύνει δυνάμεις που, όπως είπε, υπονομεύουν την τήρηση των κανόνων. Επιπλέον ζήτησε απ΄ όλους «να μη συνθηματολογούν ανεύθυνα και οδηγούν τον κόσμο στην επιζήμια λογική και στην αντικοινωνική συμπεριφορά τού “δεν πληρώνω”». ( Σιγά να μην είναι όλοι αυτοί ..ΣΥΡΙΖΑ ).

Γιατί να πληρώσω ρε κάφροι;

Επειδή απεμπολήσατε την εθνική κυριαρχία της χώρας;

Επειδή μας υπερχρεώσατε εσκεμμένα, και εν συνεχεία βάλατε σε εμπράγματη υποθήκη όλη την εθνική περιουσία;

Επειδή καταστρατηγήσατε το σύνταγμα;

Επειδή είσαστε πλέον υπάλληλοι του Δ.Ν.Τ και δεν μπορήτε να πάρετε καμιά απόφαση χωρίς την έγκριση του;

Επειδή ενώ κατακλέψατε την χώρα στήσατε έτσι τους νόμους σας ούτος ώστε να έχετε πλήρη ασυλία;

Επειδή είσαστε γερμανοτσολιαδες και δεν διεκδικείτε τις γερμανικές αποζημιώσεις που με τα 160 δις θα είχαμε πλεονασματικό προϋπολογισμό και θα έπρεπε να βγούμε από την επιτήρηση, ενώ η Γερμανία αντιστρόφως θα είχε ελλειμματικό, και έτσι θα ήταν αυτή υπό επιτήρηση;

Ευειδή ανακαλύψατε το νέο κόλπο της μίζας από τον δανεισμό, και φροντίζεται να δανείζεστε με υπέρογκο τόκο;

Επειδη χαρίσατε στους εργολάβους τους δρόμους για εισπράξουν τρελά λεφτά και να κάνουν δρόμους.. δολοφόνους; ( Εάν κάνουν)

Επειδή με τις αλλοπρόσαλλες και ανθελληνικές εντολές που εφαρμόζεται έχετε διαλύσει τον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας;

Επειδή καταφέρατε να υπάρχουν 2.5 εκατομμύρια νεόπτωχοι;

Τέλος ,μία κυβέρνηση που υπάκουει υποχρεωτικά τυφλά στις εντολές μη εκλεγμένων από τον λαό προσώπων, δεν έχει την νομιμοποίηση . είναι αντισυνταγματική και δοτή. Δεν είναι υποχρεωμένος κανείς ούτε να εφαρμόσει τις αποφάσεις της που είναι αποφάσεις τρίτων, ούτε να υπακούσει στις εντολές της αφού εφαρμόζει εντολής μη εκλεγμένων και εξουσιοδοτημένων από τον λαό προσώπων.

Εμείς δεν σας αποδεχόμαστε να μας κυβερνάτε .Πρέπει να γίνουν εκλογές για να αποφασίσει ο λαός ποιον θέλει υπό αυτές τις συνθήκες να τον κυβερνήσει η να κάνει τον διαμετακομιστή εντολών από το… Δ.Ν.Τ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...