Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι οι πιθανοί νικητές είναι τα ίδια σκατά.


Γράφει ο kostasxan ότι Οριστική είναι η απόφαση, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, για πρόωρες Εκλογές στις 3 Απριλίου με λίστα. Η ανακοίνωση των πρόωρων Εκλογών, παρά τις αυτοδιαψευδόμενες διαψεύσεις, θα γίνει πιθανότατα στις 4 Μαρτίου, μέσα στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή κομματική συσπείρωση, και θα συνοδεύεται από τη δυναμική επιστροφή του Κώστα Λαλιώτη, που θα γίνει υπό το πρίσμα συμφωνίας κυρίων, για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, σε περίπτωση ήττας, αλλά και με εγγυήσεις σε περίπτωση νίκης... Με άλλα λόγια ο Γιωργάκης, ετοιμάζει τη διαδοχή, εξασφαλίζοντας όμως πρώτα τη "νίκη", με τη συστράτευση ενός "βετεράνου" στην Επικοινωνία των Εκλογών και των Εκλογικών Μαχών, που ειδικεύεται στη σφοδρότητα της επίθεσης με Video και Οθόνες κατά της ΝΔ... Και συνήθως επιτυγχάνει κομματική συσπείρωση, φέρνοντας πίσω τους αναποφάσιστους...

Το ότι είναι μανούλα ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ στην παραπληροφόρηση, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις. Ο τύπος έχει περάσει ως ο αδέκαστος ,αδιάφθορος, και άνθρωπος που δεν έχει αρπάξει ούτε μία δραχμή από τα ταμεία, η από μίζες ,παρά το ότι ήταν επί πολλά χρόνια ο υπεύθυνος της μοιρασιάς της..πίτας για τα μεγάλα εργολαβικά φαγοπότια. Έτσι και τολμήσεις να πεις τίποτα για τον..ΛΑΛΙΩΤΗ, είναι σαν να κατηγορείς τον… χριστό για… μασόνο. Ας είναι καλά το δίκαιο μοίρασμα που έκανε, και δεν έφαγε όλη την πίτα … μόνος του.

Τώρα σε ότι αφορά τις εκλογές ; Στους όρχεις μας οπότε και αν γίνουν, διότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Όλοι οι πιθανοί νικητές είναι τα ίδια σκατά, από τον βόθρο του Δ.Ν.Τ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...