Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Η ζωή… εν τάφω.



Η κατανομή των εδρών με βάση τη δημοσκόπηση (σύμφωνα με το εργαλείο υπολογισμού)

ΣΥΡΙΖΑ  – 137    ΝΔ – 63    Χρ. Αυγή – 49   ΑΝΕΛ – 19   ΚΚΕ –16   ΠΑΣΟΚ – 16

Δήλωση …κινητικότητας …Μητσοτάκη

Επικυρώσαμε στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης τις τελικές αποφάσεις, προκειμένου η χώρα μας να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα για την ένταξη 12.500 υπαλλήλων στο πρόγραμμα της κινητικότητας μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου. Θέλω να επαναλάβω, με αυτήν την ευκαιρία, ότι η κινητικότητα δεν αποτελεί μόνο υποχρέωση της χώρας μας έναντι των πιστωτών, αλλά είναι και ένα θετικό εργαλείο, που, τελικά, θα οδηγήσει στην καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του Δημόσιου Τομέα. Θέλω, επίσης, να υπενθυμίσω ότι, από την πρώτη κινητικότητα που αφορούσε περί τους 1.800 υπαλλήλους, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα, όλοι οι υπάλληλοι επανατοποθετήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες αιχμής του Δημοσίου, με αποτέλεσμα να επιβεβαιώνεται και εν τοις πράγμασι ότι η κινητικότητα πρωτίστως είναι ένα εργαλείο καλύτερης διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του Δημοσίου.
Διαθεσιμότητα και κινητικότητα είναι προαπαιτούμενα για την τρόικα. Οι επικεφαλής της οποίας επιστρέφουν στις 21 Σεπτεμβρίου. Μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα περάσουν σε κινητικότητα άλλοι 8.100 δημόσιοι υπάλληλοι για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός των 12.500. Ήδη 4.401 είχαν περάσει σε διαθεσιμότητα τον Ιούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τους 8.100, οι 3.000 θα προέρχονται από τη δημοτική αστυνομία, ενώ οι υπόλοιποι 5.100 θα προέλθουν από την αξιολόγηση του πλεονάζοντος προσωπικού στα υπουργεία.
Είναι όπως λένε είναι ρε διαθέσιμη η μάνα σας  για μια κινητικότητα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...