Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Στα αρχιδια μας το τι θα γίνεις την… Συρία. Εδώ ψάχνουν στα σκουπίδια.



Νομίζετε ότι ο καραγκιόζης Ομπάμα κινεί τα νήματα; Είστε γελασμένοι.
Πληροφορίες που διακινούνται από πολλαπλές πηγές στο Twitter υποστηρίζουν ότι στις 2.30 το πρωί, πριν 45 περίπου λεπτά, φάλαγγα αρμάτων μάχης και συναφών τεθωρακισμένων οχημάτων φερόταν να κινείται στο έδαφος της Ιορδανίας κοντά στην πόλη Ράμθα, στα σύνορα με τη Συρία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πιθανότατα το πρώτο πλήγμα θα έρθει εντός των επομένων 48 ωρών.
Όταν η ψωλή μπαίνει τον..κόλο σου δεν ψάχνεις εάν θα μπει και στου.…. γείτονα σου.
Άλλες πηγές επισημαίνουν, ότι μαχητικά αεροσκάφη της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF: Royal Air Force) έχουν λάβει διαταγή να βρίσκονται σε απόλυτη ετοιμότητα (αυξήθηκε το επίπεδο συναγερμού), ενώ μη επανδρωμένα αεροσκάφη φέρονται να περιπολούν στον συριακό εναέριο χώρο σε αποστολές αναγνώρισης. Τα πλοία του αμερικανικού στόλου (κυρίως αντιτορπιλικά), εξοπλισμένα με πυραύλους «Tomahawk» (τύπου cruise), επίσης βρίσκονται επίσης σε ετοιμότητα, ενώ το πυρηνικό υποβρύχιο του αμερικανικού Ναυτικού «Toledo» φέρεται να πέρασε το Σουέζ με κατεύθυνση τη Συρία.
Οι πηγές δεν μπορούν να θεωρηθούν ως «ουδέτερες» και δύσκολα θα τις χαρακτήριζε κανείς αξιόπιστες. Εάν όμως αποδειχθεί ότι οι κινήσεις αληθεύουν, κυρίως όμως εάν υπάρξουν πλήγματα, πρακτικά αυτό θα σημαίνει ότι με μια κίνηση – αστραπή οι δυνάμεις που επιθυμούν την ανατροπή του Μπασάρ Αλ Άσαντ, επιθυμούν να αιφνιδιάσουν, ενδεχομένως για να αποφύγουν τις όποιες ρωσικές κινήσεις, ενώ θα σταλεί ένα πρώτο μήνυμα αποφασιστικότητας στον Άσαντ. Εκτιμάται καταρχήν, ότι θα είναι περιορισμένης διάρκειας. Εκτός κι αν η επίδειξη αποφασιστικότητας, οδηγήσει σε αλλαγή των δεδομένων στο διπλωματικό πεδίο και αποτραπεί η εξέλιξη την τελευταία στιγμή.

''Θα υπάρξει αντίδραση αλλά δεν έχει αποφασιστεί το είδος'' Μπορεί να αρκεστούμε στο τσιμπούκι αλλά…Κλίντον .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ , ΣΥΜΦΩΝΑ Μ ΤΟ ΣΧΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΙΩΣΗΦ ΝΑΖΙ !!!
Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ !!
Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΥΓΚΕΚΑΛΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΓΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...