Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Όπισθεν ολοταχώς προς το παρόν και ο ..Ομπαμα.



Ο Πρόεδρος Barack Obama είπε απόψε σύμφωνα με το Reuters. ότι δεν έχει πάρει απόφαση σχετικά με μια επίθεση στη Συρία. Ωστόσο οποιαδήποτε επέμβαση θα είχε περιορισμένη διάρκεια και δεν θα περιλάμβανε χερσαίες δυνάμεις.
 «Έχουμε διαβουλεύσεις με τους συμμάχους. Έχουμε διαβουλεύσεις με το Κογκρέσο," δήλωσε ο Ομπάμα, και γνωρίζω ότι  «υπάρχει μια ορισμένη κόπωση, δεδομένου του Αφγανιστάν", αλλά δήλωσε ότι οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αγνοήσουν όταν οι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από τα χημικά όπλα.
 «Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να παρέχουμε στο Κογκρέσο όλες τις πληροφορίες και να εγκρίνει το σύνολο των δαπανών  που χρειάζονται. Είμαστε πολύ προσεκτικοί και δεν θέλουμε ο κόσμος να παραλύσει ... Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι κάτι πρέπει να γίνει, αλλά κανείς δεν θέλει να το κάνει. "



Η κρίση έχει πλέον περάσει στην διπλωματική σκηνή. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θέλουν να εμπλακούν σε μια κρίση, και σίγουρα δεν θέλουν να το κάνουν μόνες τους. Οι περισσότεροι από τους συμμάχους που είναι πρόθυμοι να κάνουν κάτι για τα εγκλήματα πολέμου της Συρίας δεν θέλουν να μπουν  στη μάχη.
Ακόμη και ''TO NATO ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...