Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Αυτό το ναζιστοφασιστόμουτρο θα… ρίξει στα τάρταρα τον ….ΚΡΥΦΟομοιδεατη του ΣΑΜΑΡΑ. Θυμηθείτε το





Απίστευτη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον άθλιο και άσχετο ΜπουμπουκοΓεωργιάδη και την αντιπρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών, Χριστίνα Ράπτη.
«Ντροπή σας. Ντροπή σας. Έπρεπε να σας απολύσουμε για να καταλάβετε τι εστί βερίκοκο», ανέφερε ο υπουργός.
Από την πλευρά της η κ. Ράπτη απάντησε: «Είναι εγκληματική πολιτική αυτή που εφαρμόζεται σήμερα. Δεν θα είμαστε αρνητικοί αν γινόταν με υποδομή και οργανωμένο σχέδιο. Δε θέλουν απλά να υπάρχει δημόσια υγεία».
Ο Μπουμπουκος έξαλλος με τα λεγόμενα της αντιπροέδρου, συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε έλλειμμα συνεννοήσεως. Μόνο τους εξωγήινους αφήσατε απ' έξω».
Παράλληλα είπε ακόμη ότι «το νοσοκομείο δεν κλείνει, αλλάζει χαρακτήρα. Ένα μαγαζί που κάνει ανακαίνιση, για λίγες μέρες σταματά να λειτουργεί. Θα υπάρξει αναστάτωση για λίγες μέρες. Οι ανθρώπινες ζωές δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν», ενώ πρόσθεσε πως «δεν έχετε καταλάβει τίποτα από το σχέδιο ακόμη».

Το σχέδιο ρε πολιτικά Γαμημένε Μπουμπούκο το ξέρουμε.

Η «αιωνόβια» Πολυκλινική στο κέντρο της Αθήνας που δεν τόλμησε κανείς να την αγγίξει όλα τα χρόνια  για να μαθαίνεις παλιοαλήτη αφού μέχρι… Κηφισιά είναι τα στέκια σου,  ήταν η γωνιά του κάθε κατατρεγμένου. Με τα μέσα που είχε και το φιλότιμο του προσωπικού βοηθούσε όλα τα χρόνια τους πάντες. Ναρκομανείς, αλλοδαπούς, πόρνες, επαίτες, άρρωστοι άνθρωποι που ζουν στο περιθώριο είχαν μια μικρή μεν, αλλά μεγάλη για αυτούς στήριξη ιατρική και ανθρώπινη. Όλοι οι Αθηναίοι ξέρουν ότι στην δύσκολη στιγμή τους θα αποτανθούν  στην πολυκλινική στην Ομόνοια. 
Έλληνες συνταξιούχοι έκαναν από τις απλές εξετάσεις τους μέχρι και το χειρουργείο για την αφαίρεση του καταρράκτη στα μάτια τους, προστάτη και πάει λέγοντας. 
 Αυτοί οι συνταξιούχοι ξανα παλιοαλητη έπαιρναν το μετρό και έβρισκαν την «υγεία» τους και την παρηγοριά που θέλει η τρίτη ηλικία. Στο κέντρο της Αθηνάς. Αυτή είναι η αλήθεια και το γνωρίζει κάποιος, κάνοντας μια απλή βόλτα και βλέποντας με τα ίδια του τα ματάκια.
Τώρα έρχεσαι ….φασιστολαιλαπα να διαλύσεις τα πάντα για λογαριασμό των φίλων σου με τα ιδιωτικά κέντρα υγείας. Αυτό είναι το σχέδιο που… δεν ξέρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...