Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Υπάρχει ποιο άθλιος από τον ..Κέρι ;



Η Τέλεγκραφ αποκαλύπτει ότι ο εβραίος Κέρι χρησιμοποίησε φωτογραφία από το Ιράκ για να συκοφαντήσει την Συρία. Το ίδιο έκανε και το BBC!
Συγκεκριμένα στην “πύρινη” ομιλία του όπου προανήγγειλε επίθεση στην Δαμασκό, ξεκίνησε χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη φωτογραφία για να δείξει το “μέγεθος της σφαγής” στην πρόσφατη επίθεση με χημικά από το καθεστώς”!
Για κακή τους τύχη όμως, ο φωτογράφος που είχε τραβήξει την φωτογραφία …ζούσε και οργισμένος εξέδωσε ανακοίνωση που τους κατακεραυνώνει για την απάτη.

20130831-120552.jpg
Συγκεκριμένα ο Ιταλός Marco di Lauro εκτός εαυτού αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Ιράκ το 2003!

Πόσα μέσα άραγε θα μεταδώσουν την απάτη;

The BBC is facing criticism after it accidentally used a picture taken in Iraq in 2003 to illustrate the senseless massacre of children in Syria.

Photographer Marco di Lauro said he nearly “fell off his chair” when he saw the image being used, and said he was “astonished” at the failure of the corporation to check their sources.

The picture, which was actually taken on March 27, 2003, shows a young Iraqi child jumping over dozens of white body bags containing skeletons found in a desert south of Baghdad.



1 σχόλιο:

KOSTAS PAP είπε...

Παρά τις διεθνείς επιφυλάξεις και την αρνητική ψήφο της βουλής της Μεγάλης Βρετανίας στην πρόταση του πρωθυπουργού Κάμερον για την επέμβαση στη Συρία οι ΗΠΑ και η Γαλλία δεν φαίνονται να πτοούνται. Οι ΗΠΑ φαίνονται αποφασισμένες να επιτεθούν στη Συρία ακόμα και μόνες τους γράφοντας τον ΟΗΕ στα παλιά τους τα παπούτσια. Ούτε καν περιμένουν το πόρισμα της ειδικής επιτροπής του ΟΗΕ που διεξάγει έρευνες για το αν έπεσαν χημικά και ποιοι τα έριξαν. Είναι απίστευτος ο κυνισμός και η προκλητικότητά τους.
Εφαρμόζοντας γκανγκστερική πολιτική και αγνοώντας το διεθνές δίκαιο ετοιμάζονται να μακελέψουν το Συριακό λαό δημιουργώντας στη Συρία το ίδιο χάος που δημιούργησαν στο Ιράκ. Μα λένε ότι οι μυστικές τους υπηρεσίες διαθέτουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Άσαντ χρησιμοποίησε χημικά κατά αμάχων. Να θυμηθούμε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ διέθεταν υποτίθεται αδιάσειστα στοιχεία για το ότι ο Σαντάμ Χουσείν στο Ιράκ διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής πράγμα, που μετά την κατάληψη του Ιράκ από το ΝΑΤΟ αποδείχθηκε ένα τερατώδες κατασκευασμένο ψέμα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...