Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ρε κρατικοδίαιτε κάφρε …



Τα ακροδεξιά blogs αποφάσισαν και έφτιαξαν το κατάπτυστο Φ.Ε.Κ ; Από πού και ως που σε εποχή που βογκά όλη η Ελλάδα θέλει το πολιτικό σου γραφείο 20 αργόσχολους φίλους σου όπως ομολογείς ; Γιατί μην μας πεις ότι θα προσλάβεις …εχθρούς. Όσο για το..δεν θα γίνουν εννοείς …όχι τώρα .Η απόφαση πάντως υπάρχει. Σε ότι αφορά τώρα τον μισθό σου ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ..τα ιδία που παίρνουν και οι άλλοι. Μα όλοι λαμόγια είσαστε, και μια ζωή κρατικοδίαιτοι χαραμοφάηδες που σας πληρώνουμε για να μας κάνετε την ζωή δύσκολη. Ο πρώτος των ΚΑΨΗΔΩΝ που έστρωσε τον δρόμο στο σόι του όπως ο Μητσοτάκης, ήταν κολλητός του γερμανοτσολιά Λαμπράκη και μέσω του τύπου τρύπωσε στο ΠΑΣΟΚ για να ξεπουλήσει τις Βάσεις την ώρα που ο φίλος του (όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα) φώναζε Έξω οι βάσεις του θανάτου. Τι να ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ .Μια ζωή προδοσίες  ρεμούλες και μασαμπουκα από τον κρατικό κορβανά που τον καταντήσατε… τρύπιο βαρέλι...

Ανυπόστατα χαρακτηρίζει ο υφυπουργός, με αρμοδιότητα τη δημόσια ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι αμοιβές του ανέρχονται σε 450.000 ευρώ τον χρόνο.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η «αποκάλυψη» ότι οι ετήσιες απολαβές μου ως Υφυπουργού για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση ανέρχονται σε 450 χιλιάδες ευρώ ξεκίνησε από ανυπόστατα blogs ακροδεξιού και όχι μόνο περιεχομένου. Θεώρησα αχρείαστο να αντιπαρατεθώ με τον οχετό του διαδικτύου. Με έκπληξη είδα την «πληροφορία» αυτή να συνεχίζει να αναπαράγεται μέχρι που έφτασε σε ιστοσελίδα συνδικαλιστών και πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ. Αναγκάζομαι λοιπόν να διευκρινίσω τα αυτονόητα:
Το ποσό αυτό δεν αφορά τις απολαβές μου. Προβλέπεται στην απόφαση για τη σύσταση της θέσης Υφυπουργού Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και πρόκειται για τον προϋπολογισμό λειτουργίας του πολιτικού γραφείου με πρόβλεψη πρόσληψης 20 ειδικών συνεργατών. Το ίδιο ισχύει για όλα τα πολιτικά γραφεία Υπουργών και Υφυπουργών.
Οι προσλήψεις αυτές ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ. Στο γραφείο μου εκτός από τη γραμματεία (4 άτομα) απασχολούνται 5 ειδικοί συνεργάτες.
Όσο για την πρωτοφανή άγνοια εκ μέρους τους του ύψους του μισθού ενός Υφυπουργού – που φυσικά είναι ο ίδιος για όλους τους Υφυπουργούς.

Παντελής Καψής»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...