Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ραντεβού το βράδυ στα ρακάδικα.




Τα μέλη του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου υποδέχθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη με δύο κινητοποιήσεις στην πλατεία Κορνάρου για… να μην τον ενοχλήσουν  αφού μιλά στο Αστορια που βρίσκετε στην πλατεία ελευθερίας .
Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν συνολικά 55 εργατικά σωματεία και συνδικαλιστικοί φορείς τα ποιο πολλά μόνο «σφραγίδες», φοιτητές και αγρότες που κατέφθασαν από διάφορα σημεία της Κρήτης.

Πάντως, ο πρωθυπουργός δήλωσε ενθουσιασμένος μετά την επίσκεψή του στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) του Ηρακλείου της Κρήτης.
«Είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα έχει ένα τόσο υψηλό επίπεδο επιστημόνων και πρέπει να δώσουμε χώρο και ανάσα για να αναπτυχθεί», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του στο ΙΤΕ με νέους ερευνητές που είχαν φύγει από την Ελλάδα και επέστρεψαν.

Ο Τσίπρας  λίγο πριν από την αποψινή του ομιλία, βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει σε μία ψαροταβέρνα της πόλης κοντά στο Παγκρήτιο τρώγοντας ...κρέας.. Ηταν με μία γνωστή παρέα κωλογλύφτων Κρητικών, αλλά και με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.
Μάλιστα, ο κ. Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία να πει και τις… μαντινάδες του! Ο Αλέξης Τσίπρας έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ ρώτησε τα τοπικά στελέχη αν θέλουν να προσθέσει κάτι στην ομιλία του, όσον αφορά στα προβλήματα του τόπου.
Πάντως για άλλοθι Απόκλεισαν κομβικά σημεία οι αστυνομικοί για να μην μπορέσουν να φτάσουν οι δήθεν διαδηλωτές στο κέντρο. Οι δρόμοι έκλεισαν στο κέντρο και έχουν τοποθετηθεί κορδέλες, ενώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τους δρόμους περιμετρικά της Πλατείας Ελευθερίας .
Νωρίτερα περίφραξη με κάγκελα στήθηκε αρχικά στην πλατεία Ελευθερίας ,ωστόσο πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία, δόθηκε εντολή να κλείσει ο χώρος με σχοινιά.


 Μέχρι και ανιχνευτή μετάλλων έβαλαν για να μπεις στην αίθουσα του Αστόρια. Σε λίγο θα τους μετρούν και την κωλοτρυπίδα.



Ξέρετε πόσες δεσμίδες πενηντάρικα κατανάλωσαν για να μην κατέβουν οι χωριάτες σε διαδηλώσεις; Μια αγροτική καρότσα. Πιάσε το πενηντάρικο και σκάσε. Οπερ και εγέννητο.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να μην ανοίξει ούτε…μύτη. Κάποτε για ένα πενηνταράκι στην σταφίδα έκαψαν την Νομαρχία ,αλλά ήταν πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.



Όλο το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. 


Μέχρι και αναφορά στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη έκανε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο κινηματοθέατρο Αστόρια ο Καραγκιόζης Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του Τσίπρα.
Συγκεκριμένα έκανε έκκληση στις Αστυνομικές Αρχές του τόπου να δώσουν ένα τέλος στην υπόθεση που «έχει συνταράξει την κοινωνία της Κρήτης» και σημείωσε πως «είναι χρέος όλων να υπάρχει μία θετική εξέλιξη στην υπόθεση αυτή».
Δηλαδή τι εννοεί; Oτι δεν θέλουν να δώσουν ..τέλος;
Σε καμία πολιτισμένη χώρα του κόσμου δεν θα ήταν όμηρος ένας μεγαλοεπιχειρηματίας για επτά μήνες, και δεν θα είχε γίνει….πραξικόπημα. 

Εμείς είμαστε μία πλανητική κατηγορία μόνοι μας. 


Το τεράστιο ποσό πού έχουν απαιτήσει οι απαγωγείς Λεμπιδάκη μπορεί να βάλει κανένα σε σκέψεις για τα παιγνίδια που θα μπορούσαν να παίζονται μέσα στο τραπεζικό σύστημα, το οποίο είναι αναξιόπιστο.  Με ένα τέτοιο ποσό η οικογένεια Λεμπιδάκη πολύ δύσκολα θα μπορέσει να κρατήσει τις μετοχές της στη Παγκρήτια Τράπεζα του…Σάλλα.. Η Μαφία λειτουργεί από χρόνια στις Ελληνικές τράπεζες με πρόσωπα που κάποιες φορές κατέληξαν στη φυλακή. Είναι γνωστή και η διαπλοκή τραπεζών-κυβέρνησης-MME-εγκληματιών ποινικού δικαίου. Λείπουν χρήματα στην αγορά...

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ...???
ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ.. ΤΟ NOW HOW ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΩΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΗΤΟΠΑΣΟΚ . Ο ΧΩΡΙΑΤΟΠΕΤΣΑΡΑΣ ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ .
ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΣΑΚΟ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Η ΤΣΑΚΟ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΣΥΡΙΖΑ ΑΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...