Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Θέλουν να σπρώξουν και τις Σκουριές στους Γερμανούς;



Άρθρο έκπληξη στα Δεξιά Παραπολιτικά, επιρροής Βαγγέλη Μαρινάκη. Η εφημερίδα που στηρίζει με πάθος τη Νέας Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βρίσκεται σε ευθεία αντιπαράθεση με την κυβέρνηση ζητά από την Eldorado Gold να "σηκωθεί να φύγει".
Στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας, στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, πρέπει να έτριβαν τα μάτια τους για να καταλάβουν αν διαβάζουν σωστά. "Μα είναι δυνατόν οι δικοί μας άνθρωποι να ζητούν να φύγει η Eldorado την στιγμή που εμείς βγάλαμε μέχρι και σποτ για να στηρίξουμε τους βρωμιάρηδες; ;" πρέπει να σκέφτηκαν. Κι, όμως, οι δικοί τους άνθρωποι, ζητούν η Eldorado, να σεβαστεί τους κανόνες ή να σηκωθεί να φύγει.  


Η Eldorado Gold δεν έχει ανακοινώσει αναχώρηση, δεν είπαν αναστέλλουμε αλλά ΘΑ αναστείλουμε ΕΑΝ ΔΕΝ  πάρουμε άδειες ως τις 22/9. Ένας από τους συνήθεις εκβιασμούς δηλαδή, μιας εταιρίας που κατά κανόνα χρησιμοποιεί αντί για επιχειρήματα τους εργαζομένους μετρώντας οικογένειες, λες και οι άλλοι που διαμαρτύρονται και σέρνονται στα δικαστήρια δεν έχουν οικογένειες.


Το νέο σπότ της ΝΔ για την επένδυση στις Σκουριές


Eldorado: “Ανύπαρκτο όφελος τεράστιο κόστος” λέει καθηγητής του ΑΠΘ

 

H ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ- Η χρυσοφόρα επένδυση, ο ρόλος Μπόμπολα και ο τρελός «χορός» υπεραξιών

 

Κατάληψη «μεταλλωρύχων» στο υπ. Περιβάλλοντος: Δεν φεύγουμε χωρίς τις άδειες

 

Το 56% της Eldorado Gold κατέχουν κολοσσοί, όπως Morgan Stanley...





Το 56% της Καναδικής εταιρείας εξόρυξης χρυσού ανήκει σε κολοσσούς όπως η Blackrock, η Morgan Stanley, η Citigroup, η Goldman Sachs και η Deutsche Bank. Οι μετοχές της Eldorado Gold είναι ήδη στο πάτο. Αν μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου του 2017, προκύψει συμβιβασμός της εταιρείας με τη κυβέρνηση, η οποία πρώτη θα ξέρει πότε να αγοράσει μετοχές, αυτές θα εκτιναχθούν. Αυτός είναι ο πιθανότερος λόγος για την "αναστάτωση". Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η εταιρεία "φεύγει" από την Ελλάδα κάθε χρόνο από το 2015 και μετά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί το λέτε αυτό..;
όλα στους Γερμανούς;!
Δεν το πιστεύουμε...!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ..???
ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ωρα για σοβαρες αναλυσεις.

Ο Μαρινάκης έκανε τις καλύτερες κινήσεις για την ομάδα του!
Τους πάτησε τους άλλους, για ποδόσφαιρο μιλάμε. Πρώτα απ' όλα έκανε τις μεγαλύτερες επενδύσεις. Ο Ολυμπιακός έφερε τους καλύτερους παίκτες. Έριξε τα περισσότερα λεφτά. Έφερε και καλό προπονητή. Μου αρέσει ο Χάσι, το πάει καλά. Και η σύνθεση που κατεβάζει σε κάθε ματς αναλόγως τις ανάγκες του αγώνα, και οι αλλαγές που κάνει.

Δικαιώθηκε σε όλα ο Μαρινάκης. Δύο ομάδες ισάξιες έφτιαξε, έδωσε 10 εκ. ευρώ τον Ιούλιο και του βγήκαν όλα.
Πρώτα απ' όλα δικαιώθηκε στον προπονητή. Άριστο κοουτσάρισμα έκανε, θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί ο προπονητής αυτός έκανε πολύ σωστά πράγματα. Ένας προπονητής που είχε φάει πολύ κράξιμο.

Αλεφα Rules

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...