Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Δέχεται να αντιμετωπίσει μόνο πλυμένους και χτενισμένους Κρητικούς.





Δικαστικός επιμελητής «άλλης χώρας», ο οποίος βρέθηκε στο Ρέθυμνο, στέλνει μήνυμα στους πολίτες της πόλης της Κρήτης, με αφορμή την κατάσχεση καταστήματος από αμερικανικό fund!  Την κατάσχεση την προχώρησε ο ίδιος εκ μέρους του fund.  Τα λόγια που θα ακούσετε είναι προκλητικά, ωστόσο είναι πλήρως εναρμονισμένα με το πνεύμα του άκαμπτου νόμου, ο οποίος ισχύει πλέον στην Ελλάδα της Αριστεράς και του παγκόσμιου κράτους.
Αναχωρώντας αλώβητος από το αεροδρόμιο Ηρακλείου πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε πολλές «συνέχειες» στο θεάρεστο έργο που ξεκινά τώρα , ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός απηύθυνε «διάγγελμα προς τους πολίτες του Ρεθύμνου», έναντι όσων αντιστάθηκαν στην κατάσχεση του καταστήματος στην οδό Αρκαδίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ααααχ αχχ ΑΧΧΧΧ! Ολοι οι γιωταδες και οι βαψομαλλιαδες φλουφληδες με τις πλατες των ΜΑΤ και του διεφθαρμενου κρατους εχουν γινει τσαμπουκαληδες.
Ενα δυνατο χαστουκι στα χειλη να αρπαξει απο μια αγριεμενη γιαγια θα το βαλει στα ποδια δεν θα ξερει απο που να φυγει και βαζω και στοιχημα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...