Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν πειράζει. Θα το αγοράσει ο Καμμένος γιατί του…λείπει από την… συλλογή.



Ενδεικτική του μεγέθους της οικονομικής κρίσης είναι η δημοσιοποίηση μιας θλιβερής αγγελίας κατά την οποία αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αναγκάζεται για λίγα ευρώ να πουλήσει ότι πολυτιμότερο απέκτησε στη διάρκεια του στρατιωτικού καθήκοντος που ήταν πάντα, σε καιρό πολέμου ή σε καιρό ειρήνης, η προστασία της Πατρίδας: Πουλάει το ξίφος του για 299 ευρώ!
Η φωτογραφία με την αγγελία είναι από το www.insomnia.gr. Αυτή, θα πρέπει να τη δείξει κάποιος, στην παλιοκαριόλα Αχτσιόγλου, καθώς με διάταξη που συμπεριέλαβε στο νομοσχέδιο της επέβαλλε νέα περικοπή στις αποδοχές των στρατιωτικών και του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας! Η είδηση που δημοσίευσε το Militaire.gr  άφησε άφωνους τους πάντες σε τρία υπουργεία: Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας. Υπουργοί και Αρχηγοί δεν είχαν ιδέα!
Άφωνοι έχουν μείνει από χθες και όσοι εκπροσωπούν τους στρατιωτικούς, αφού δεν είχαν επίσης καμία ενημέρωση…
Η καριόλα . Αχτσιόγλου πέρασε το νομοσχέδιό της με τη συγκεκριμένη διάταξη που επιβαρύνει κι άλλο τα οικονομικά των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των λιμενικών και των πυροσβεστών. Δεν γνωρίζουμε ποια θα ΄ναι η αντίδραση των τριών υπουργών που έχουν την πολιτική ευθύνη του προσωπικού των ΕΔ και των ΣΑ. Δεν γνωρίζουμε αν ακόμη και μ΄ αυτό ο αξιωματικός που πουλά το ξίφος του με αγγελία θα μπορέσει να το σώσει. Μάλλον όχι, γιατί η κατάσταση πλέον για πολλούς στρατιωτικούς, αστυνομικούς, λιμενικούς και πυροσβέστες έχει φθάσει στο μη περαιτέρω.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

να το παρει ο μπουχεσας και να κανει χαρακιρι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...