Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Τώρα θα μάθει και το… μαλακό κλαρίνο.



Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του διάσημου μουσικού που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και που όπως αποκαλύφθηκε ασελγούσε σε μαθήτριες σε ωδείο της Αττικής.
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Δράκο του Γεωργίου, γεννηθέντα στις 26-05-1957 στην Αθήνα, ο οποίος συνελήφθη στις 31-8-2017 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκων.
Τον 60χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία οικογένεια 9χρονης η οποία δεν άντεξε και μαρτύρησε στους γονείς της όλα όσα περνούσε στα χέρια του.
 Όλα ξεκίνησαν όταν το καλοκαίρι το παιδί δήλωνε ότι δεν θέλει να ξαναπάει στο ωδείο χωρίς, όμως, να λέει το γιατί.
Τελικά, μετά από πιέσεις των γονιών της, τους είπε ότι ο 60χρονος ασελγούσε σε βάρος της δίνοντας τους και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.
Οι γονείς έτρεξαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον 60χρονο ο οποίος και συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν φωτογραφίες με τα ανήλικα θύματά του την ώρα που ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο Παναγιώτης Δράκος μετά την καταγγελία μαθήτριάς του, παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι ασέλγησε σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών, δύο 9χρονων και μιας 10χρονης και στη συνέχεια τα φωτογράφισε. «Ναι, αυτά που μου περιγράφετε τα έχω κάνει. Όμως δεν έχω πειράξει άλλα παιδιά» φέρεται να είπε προσθέτοντας ότι από κάποιο σημείο και μετά κύλησε και δεν μπορούσε να το ελέγξει. 

Σημειώνεται ότι ο 60χρονος μουσικός, διέπρεπε στο φλάουτο και είχε εμφανιστεί τόσο με την Εθνική Λυρική Σκηνή όσο και με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, ενώ είχε παίξει σε πολλές ευρωπαϊκές ορχήστρες ως «πρώτο φλάουτο». Εξαιτίας του ταλέντου του, άλλωστε, πολλοί γονείς τον επέλεγαν για δάσκαλο των παιδιών τους.
 


Ψάχνουν τα αρχεία του παιδόφιλου-μουσικού: Φοβούνται και για άλλα θύματα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...