Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Πήγε στο Μελιγαλά για να κράξει τον…Κασιδιάρη;




Eίναι η επιτομή της προβοκάτσιας. Ποιο φασίστας πεθαίνεις. Ποιος «δημοκράτης» θα πάει σε τέτοιες εκδηλώσεις εάν δεν έχει κάποιο απώτερο σκοπό.
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο της Πηγάδας στον Μελιγαλά για μια ακόμα χρονιά αποτέλεσε αιτία για εντάσεις και μικροεπεισόδια.
Η ισχυρή αστυνομική παρουσία ωστόσο, δεν άφησε την κατάσταση να εκτραπεί.
Στο μνημόσυνο βρέθηκαν δεκάδες χρυσαυγίτες, μεταξύ των οποίων, ο Λάμπρος Φουντούλης και ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Την ώρα που ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, πήγε να καταθέσει στεφάνι ακούστηκαν αποδοκιμασίες. Ένας από τους πολίτες ακούστηκε να του λέει: «Όταν παίρνεις 7 χιλιάρικα το μήνα, Λιακάκο, καλά είναι». Ο Ηλίας Κασιδιάρης λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν έπαψε να είναι σε στάση προσοχής αντέδρασε.
Γύρισε προς το πλευρό του πολίτη και του είπε σε έντονο ύφος: «Ελα πάνω εσύ! Θα σε περιμένω, όχι εδώ στο χώρο, θα σε περιμένω εγώ, παλιοαρχίδι». Εκείνος του απάντησε: «Ελα εσύ εδώ ρε, κοπριταρά»
Το επεισόδιο αυτό μπορεί να έληξε στο σημείο, αλλά σύμφωνα με καταγγελίες σημειώθηκε ακόμα ένα έξω από καφετέρια στο Μελιγαλά, όπου υπήρξε ένταση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ Ο ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΕΡΝΕΙ 7.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ . ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΘΠΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ......
ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Χ.Α.
ΟΠΩΣ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η Χ.Α. ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΟΞΟ.....

Ανώνυμος είπε...

ο κασιδιαρης επρεπε να του πει ,εσυ ρε ποσα πηρες για να κανεις προβοκατσια; βρωμο κομμουνι; η οι προγονοι σου ηταν απ' αυτους που σκοτωσαν αθωους πατριωτες ; ρουλα .

Ανώνυμος είπε...

Πουθενά στόν πλανήτη πολιτικό κόμμα δέν έχει δεχθεί τόση λάσπη καί υβρεολογία όσο τό κόμμα τής χρευσής αυγής στήν Ελλάδα . Αυτό τυχαίο ..??
Τά συμφέρωντα τής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κρέμωντε από τήν Ελλάδα γιαυτό καί τά μνημόνια πρός αφανισμό τών Ελλήνων πάντως , άν αυτό κάτι λέει ...!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οπως πρατηρειτε, η ΧΑ εχει συμμορφωθει ωστε να μπορεσει στο μελλον να κληθυει να μας σωσει κι αυτη. Τα αφεντικα εχουν μεθοδους που ουτε τις φανταζεστε. Ο Χιτλερ πχ χρημτοδοτηθηκε απο τον Ιουδαιο τραπεζιτη Warburg και ο ο οποιος προφανως ηταν τυφλος και δεν καταλαβαινε τι γινοταν. Ρε αντε απο κει που πιστευετε πως η λυσις μπορει να ειναι κοινοβουλευτικη ή βιαιη (αυτο περιμενουν για να λιωσουν τον κοσμο). ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ: αΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟς φπα, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ, ανταλλαγη προιοντων στις επαρχιες οπου και οσο ειναι αυτο εφικτο κλπ. Αυτα θα περιμενε κανεις απο ενα κομμα εθνικου προσνατολισμου και οχι βημα προσοχες και μπλουζακια. Αει σιχτιρ πια....

Ανώνυμος είπε...

Εδώ πληρώνεται ο Χαικάλης

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...