Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ηρθε το ζιγκολό με την γιαγιά για τα πετρέλαια και το νερό.





Ποιο παρακμιακή κατάσταση εν γίνετε. Ο Τσίπρας, όμως, αντί να σταματήσει για την καθιερωμένη φωτογραφία στην είσοδο του Μεγάρου, οδήγησε τον  Μακρόν στο εσωτερικό. Μόλις όμως έκαναν  δύο βήματα, κάποιος τους θύμισε την ξεχασμένη φωτογραφία και ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε τον Γάλλο Πρόεδρο πάλι εξω, στο κατώφλι του Μαξίμου.

Το πετρέλαιο είναι η βάση της χημικής βιομηχανίας και η Ελλάδα έχει πολλά κοιτάσματα. Το Αλουμίνιο είναι ένα από τα πλέον χρήσιμα μέταλλα, που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία και στα ηλεκτρονικά. Εξάγεται κατά κόρον στη Γαλλία. Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται μόνο για να φτιάχνονται παραθυρόφυλλα και μπετούγιες. Χώρες σαν τη Γαλλία αγοράζουν τις πρωτογενείς πηγές μιας τριτοκοσμικής χώρας και τα προϊόντα που εξορύσσουν τα εξάγουν στη χώρα τους και τα χρησιμοποιούν για την ανάπτυξη της δικής τους βιομηχανίας.







Ηandelsblatt: Win-win η επίσκεψη Μακρόν...

 

Οι φτωχοί πεινάνε και η «γριά με το εγγόνι της» τρώνε με χρυσά κουτάλια στο Προεδρικό…

 

Αυτοί είναι οι 53 Έλληνες επιχειρηματίες στο τραπέζι του Μακρόν

 

Μας πρήξατε τ' αρχίδια με τον πισωγλέντη υπάλληλο των Ρότσιλντ, την παιδόφιλη και τον χαμηλόβαθμό υπάλληλο των Ρότσιλντ στην αποικία...

 



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το γαμπριατικο κοστουμι του αναστεναζει πανω του, ασφυκτια! Αρτσουμπαλοι αχαροι περιφερομενα κρεατα τελειως ασουλουπωτοι μια κινουμενη αηδια που προσβαλλει την αισθητικη μου, αχαιρευτο τελειως.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟ 2010. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΜΕΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ...
ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...