Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Ο Guardian κάνει φέτες τον εργολάβο...ΤΣΟΥΝΗ.

Με άρθρο του ανταποκριτή της  εφημερίδας Guardian στην Ουάσιγκτον, David Smith, και με τίτλο ««Είναι ένα ανέκδοτο: Η «γελοία» επιλογή του απεσταλμένου στην Ελλάδα ασκεί πίεση στον Μπάιντεν» η εφημερίδα εξαπολύει σφοδρή κριτική για την επιλογή του Ελληνοαμερικανού Τζορτζ Τσούνη ως πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επέλεξε ως πρεσβευτή της χώρας του στην Ελλάδα τον Τζορτζ Τσούνη, έναν εργολάβο ξενοδοχειακών μονάδων και «χορηγό» των Δημοκρατικών, ο οποίος δεν έχει την παραμικρή διπλωματική εμπειρία. Δικηγόρος, εργολάβος και φιλάνθρωπος, ο Τσούνης έχει δωρίσει χρήματα με το τσουβάλι τόσο στους Δημοκρατικούς όσο και στους Ρεπουμπλικάνους, όπως επίσης και περισσότερα από 1,3 εκατομμύρια δολάρια στον Ομπάμα το 2012. Ο Τζετ, πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μοζαμβίκη και το Περού και συγγραφέας του βιβλίου American Ambassadors, συμμερίζεται τις ανησυχίες του σχετικά με τις διπλωματικές θέσεις που υπόκεινται σε ένα σύστημα «εξαγοράς». «Είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που διαθέτει ανοιχτή αγορά για την πώληση του τίτλου του πρέσβη»

Guardian για Τσούνη: Άσχετος με το αντικείμενο...

 

Γρήγορα τα χάπια μου.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Διηνεκη πριν αποφασίσετε με τον κ. Ζώη και τον Χατζαρα να ζητήσετε λεφτά από τους Έλληνες για τις ανάγκες του Κινήματος 2021, θα έπρεπε πρώτα να εξηγήσετε τι συμβαίνει με την Singular Logic στις εκλογές, τι ακριβώς συνέβη στην Γαλλία και στις ΗΠΑ. Για τις ΗΠΑ έχετε πει κάποια πράγματα αλλά για την Γαλλία και την Singular, δεν έχετε πει κουβέντα. Ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει αέρα - πατέρα το Κίνημα 21 χωρίς να έχει προοπτική και χωρίς να έχει ενημέρωση για το τι συμβαίνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και αν η ψήφος του θα καταχωρηθεί σωστά ή ψεύτικα. Ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που καταχωρούν στους υπολογιστές του Υπουργείου Εσωτερικών τα αποτελέσματα που λαμβάνουν από τα εκλογικά κέντρα;

Ανώνυμος είπε...

Πού 'σαι ρε Παπαδόπουλε!!

Ανώνυμος είπε...

Το επίθετο Καρασαρ-ινης έχει άραγε παραφρασθει από κάποιο εβραϊκό επίθετο; Κατά αντιστοιχία με το μαγιορκα-ινης; Κάποιος Καρασαρ-ινης μού έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...