Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Δεν βάζουμε και εδώ έναν.Είναι μία λύση.

Ο Χούμζα Γιουσάφ (Humza Yousaf), γιος μιας οικογένειας Πακιστανών μεταναστών, κέρδισε την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος στη Σκωτία. Ο Γιουσάφ αναμένεται να γίνει ο νέος πρωθυπουργός της Σκωτίας σήμερα. Γεννημένος σε οικογένεια μεταναστών από το Πακιστάν, ο Γιουσούφ έγινε ο πρώτος μη λευκός και μουσουλμάνος πρωθυπουργός της Σκωτίας.

«Ο παππούς μου δεν θα μπορούσε καν να το ονειρευτεί»

Έτσι μετά την κυβερνητική κρίση στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, όπου  το Συντηρητικό Κόμμα εξέλεξε τον Ρίσι Σουνάκ  τον πρώτο έγχρωμο και ινδικής καταγωγής πρωθυπουργό της χώρας ,τάρα έχει και η Σκωτία τον ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ της.

Σε λίγο θα βάλει Μάου-Μάου η Ουαλλία.

Πακιστανός ο νέος πρωθυπουργός της Σκωτίας

 

Από τα 144.000 πακιστανά τού Μηταράκη οι δύο τρομοκράτες στού... Ψυρρή;

 

Σχεδίαζαν επίθεση σε ισραηλινό εστιατόριο, ανθρωποκτονίες ...

 

Η μεγάλη σύμπτωση και οι απορίες! Την ημέρα που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης τις εκλογές ΕΥΠ και ΕΛΑΣ «ανακάλυψαν» πακιστανικό τρομοκρατικό δίκτυο (!) αλλά ο εγκέφαλος είναι στο εξωτερικό. Που είναι η γιάφκα ; Που είναι τα εκρηκτικά ; Που είναι τα όπλα ; Τα ίδια και με την Ρωσίδα "πράκτορα" Μαρία Τσάλλα που τα έμαθαν όλα όταν είχε φύγει. Ούτε τσιμπιδάκι για τα μαλλιά δεν βρήκαν που να φανερώνει τον ρόλο της.

 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δήθεν Πακιστανοί «τρομοκράτες» που ετοίμαζαν τάχα «επιθέσεις με χημικά και εκρήξεις» σε εστιατόριο στου Ψυρρή, σε Ισραηλινούς μάλιστα στόχους και απετράπησαν, παίζει να είναι ότι πιο γελοίο έχουμε ακούσει από την εποχή που «σώσανε τα ΟΥΚ τον Τσίπρα στις Μαλδίβες»

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑ... Ο ΜΗΤΑΡΟΤΟΜΑΡΑΚΗΣ
ΕΊΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ...!!!
ΟΡΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΒΡΕΟΙ...!!!🤣🤪

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...