Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Η «αποκάλυψη» ήρθε από την Σίβυλλα


Εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του '70 και για την εποχή εκείνη ήταν ένα πολύ ισχυρό και σύγχρονο RISC minicomputer. Έτρεχε μια πρωτοποριακή βάση, είχε το δικό του custom λειτουργικό, και ήταν η τελευταία και ακριβότερη τεχνολογία αιχμής για επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους. Στο είδος του, για τα επόμενα 15 περίπου χρόνια, θα αντιμετώπιζε μόνο την πρόκληση των AS400 της IBM.

Μιλάμε για την γιαγιά της οικογένειας risc, HP 3000.Η σειρά αυτή καταργήθηκε το 2001, και πήγε πλέον στα σκράπ για να κάνει παρέα με τους calculators και τα compaq συστήματα, αφού είχαν πρώτα φονευθεί τα θρυλικά και πρωτοπόρα συστήματα της DEC (Digital).Το μηχάνημα αυτό είχε το κύριο μειονέκτημα του ότι δεν μπορούσε να τρέξει unix, και ότι η βάση του ήταν γραμμένη για το δικό του λειτουργικό. Οι ειδικοί της εταιρίας άρχισαν να το θρηνούν 10 χρόνια πρίν τον επίσημο θάνατό του από την HP, επειδή χωρίς unix και χωρίς windows, το μέλλον του θα ήταν όχι αβέβαιο αλλά με κάθε βεβαιότητα ιδιαίτερα μαύρο και ζοφερό. Η επίσημη ημερομηνία της ευθανασίας, με υπογραφή του ιατροδικαστή της HP ήρθε στις 14 Νοεμβρίου του 2001....

Εξι χρόνια αργότερα, κάποιος βρίσκει (στα σκουπίδια ή στους παλιατζήδες?) ένα τέτοιο σύστημα, και Ω! του θαύματος, λειτουργεί! 35 χρόνια μετά, κι όμως λειτουργεί! Φανατικός οπαδός της ανακύκλωσης, αλλά και εκ γενετής περιβαλλοντολόγος, αποφασίζει να το υιοθετήσει, μάλιστα δε, να στηρίξει το εκλογικό του γραφείο σε αυτό.Ο ευρών λέγεται πως είναι τόσο ηλίθιος, που για έναν τεράστιο σκουπιδοτενεκέ της εποχής, πληρώνει (υποτίθεται) και 7700€ για "εγκατάσταση". Φαντάζομαι ότι αυτό πρέπει να είναι το κόστος του γερανού που απαιτείται για την μεταφορά αυτής της καρούτας. Κανείς δεν θα πλήρωνε για να φορτωθεί ένα τέτοιο πράμα, αντίθετα μάλιστα, σίγουρα κάτι θα έδινε στον σκουπιδιάρη για να το πετάξει. Ένας τεράστιος και άχρηστος υπερμεγέθης κουβάς, με ανύπαρκτη υπολογιστική ισχύ σε σχέση με τα σύγχρονα μικρά οικιακά PC, χωρίς αποθηκευτικό χώρο και με μηδενική σχεδόν, αλλά εξαιρετικά ακριβή και δυσεύρετη μνήμη.

Βέβαια ήταν μια καλή αφορμή για ένα πλαστό τιμολόγιο, "θα μου πληρώσεις το ΦΠΑ πάντως".

Ποιος έκανε αυτή την γκραν-μαλακία να πει τόσο κακό ψέμα, απλώς και μόνο για να τσεπώσει κάτι ψιλά από την Miesens και να συνεχίσει την ένδοξη οικογενειακή μιζοπαράδοση;

Ε, ποιος άλλος, το γουρλωτό παιδί φυσικά! Ο Κούλης ντε!

Δεν μας χέζεις ρε Κυριάκο, Κούλη!

Σιγά μην αγόρασες αυτό το "ακριβό κομπιούτερ"!Ενα απλό πλαστό τιμολόγιο πήρες, αν δεν τους φέσωσες και το ΦΠΑ.Ακολουθούν φωτό με το παραστατικό, με την ανακοίνωση end of life για τον κουβά, και ένα βιντεάκι δώρο.

Το γουρλωτό παιδί σε στιγμές απύθμενης μαλακίαςί...
Ας δούμε και τα υπόλοιπα στοιχεία στο "totroktiko"

Miesens του γουρλωτού παιδιού - ακριβά κομπιούτερς

Τι είναι αυτά που λέει. ξεμπρόστιασε τον ΚΟΥΛΗ για τα καλά. ΜΠΡΑΒΟ της

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΟΙ – ΤΡΕΙΣ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ.

Εάν ο Γιωργάκης (νούμερο 1) Παπαντρέου δεν διώξει αμέσως τον Γιωργάκη (νούμερο 2) Παπακωνσταντίνου, αποκτά όλη την ευθύνη του τεράστιου σκανδάλου της Ζίμενς.
Μετά τις πονηριές του στο Βατοπέδι (με τους ψευτομάρτυρες Κουκουβίνο και Σωτηροπούλου) ο Παπακωνσταντίνου βρίσκεται ξανά στη σέντρα και φέρεται να ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΜΙΓΜΕΝΟΣ στις προμήθειες του ΟΤΕ από τη Siemens.
Εως και το 2004 ο ΟΤΕ ήταν απόλυτα ελεγχόμενος από επίλεκτα στελέχη του πασόκ, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους:
1.Λ. Αγγέλου( μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ),
2.Γ. Αργυρόπουλο (μεγαλοστέλεχος του ΠαΣοΚ),
3.Ν. Μανασή (πρόεδρο της Cosmote),
4.Χρ. Πολυζωγόπουλο ( πρόεδρο τότε,της ΓΣΕΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΠαΣοΚ)
5.τον υπόδικο σήμερα Σκαρπέλη (κορυφαίο συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ και για μία 15ετία σε όλα τα ΔΣ του ΟΤΕ»).
ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ.
Αποκαλύπτεται ότι υπήρχε και άλλος ένας πασόκος στο Δ.Σ. του ΟΤΕ, που λίγοι άνθρωποι γνώριζαν.
Ο Γιωργάκης νούμερο 2, ο Παπακωνσταντίνου.
Δεν είναι συνωνυμία, ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 30 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Ο Γιωργάκης (νούμερο 2) λοιπόν απέκρυπτε από το βιογραφικό του στην προσωπική του ιστοσελίδα την πολυετή συμμετοχή του στο Δ.Σ. του ΟΤΕ!
Μήπως δεν ήταν αρκετά σημαντική εταιρία ο ΟΤΕ για να την έχεις στο βιογραφικό σου κύριε Παπακωνσταντίνου;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΛΛΑ!
Και προφανώς αρκετά σημαντικά που να αξίζει το κόπο να το κρύβεις από το βιογραφικό σου.
Εάν ο Γιωργάκης (νούμερο 1) Παπαντρέου πράγματι ενδιαφέρεται για τη διαφάνεια στην πολιτική ζωή, τότε ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να διαγράψει αμέσως τον Παπακωνσταντίνου, ως εμπλεκόμενο στις προμήθειες από τη Ζίμενς.
ΕΑΝ Ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ, αφού το θέμα των προμηθειών της Ζίμενς αφορά πολλά δισεκατομμύρια, ενώ μόνο οι επίσημες μίζες έχουν ξεπεράσει τα 140 εκατομμύρια ευρώ.
Και να σε πάω και λίγο παραπέρα.
Τι καίει το ΓΑΠ στην υπόθεση Ζίμενς;
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΟΣΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ;
Μήπως ξέρει κάτι και για κάποιες άλλες προμήθειες, ακόμη πιο σημαντικές από τα ψηφιακά και την 8002;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ, ΤΟΝ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΤΟΥ C4I ΑΣ ΠΟΥΜΕ;
Είναι ένας όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος.
Είναι ο κόσμος των Γιωργο-νούμερων.
Είναι ο κόσμος των σοσιαλιστών.
Θα φέρουν και διαφάνεια λέει στα δημόσια οικονομικά.
Έτσι λένε!
Και εγώ θα ξυρίσω τα πόδια μου, θα βάλω ξανθιά περούκα, θα φορέσω σουτιέν και θα κάνω την Πάρις Χίλτον.
Έτσι λέω!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ, ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...