Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Διώχνουν τους σκηνίτες προς χάριν των ξενοδόχων.



Με 22 συλλήψεις κατασκηνωτών στο Κουρταλιώτικο φαράγγι στο Ρέθυμνο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας.
Πρόκειται για 22 κατασκηνωτές, 4 εκ των οποίων συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι πάνω τους βρέθηκαν μικροποσότητες χασίς και οι οποίοι εδώ και λίγο καιρό είχαν κατασκηνώσει στον εθνικό δρυμό του νομού Ρεθύμνου στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι, το οποίο προστατεύεται από το δίκτυο NATURE 2000.

Η επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας με μονάδες των ΤΑΕ, διεξήχθη ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών ότι μέσα στο φαράγγι, ομάδα κατασκηνωτών ρυπαίνουν και κάνουν χρήση ναρκωτικών. Στον έλεγχο παρίστατο και κλιμάκιο της διεύθυνσης υγείας του νομού Ρεθύμνου, το οποίο κατέγραψε, τις άθλιες, όπως χαρακτήρισαν οι υπεύθυνοι, συνθήκες, τις οποίες είχαν δημιουργήσει οι κατασκηνωτές, επιβαρύνοντας το περιβάλλον, μιας και στο σημείο όπου βρισκόντουσαν δεν υπήρχαν ούτε συνθήκες εστίασης, ούτε οι κατάλληλες συνθήκες υγιεινής.
Άνδρες των ΤΑΕ εντόπισαν δίπλα σε μια σκηνή ένα δενδρύλλιο χασίς το οποίο και ξερίζωσαν.

Τον ξεκωλιάρη και αρχικλεφταρά χωρικό στην είσοδο του φαραγγιού που πουλά τρία ευρώ την φέτα το καρπούζι στους ξένους και κοντέψαμε να τον δείρουμε όταν το είδαμε , δεν ήξεραν όμως να τον πιάσουν . Και καλά εντάξει για τα ναρκωτικά και πολύ καλά έκαναν, οι υπόλοιποι συλληφθέντες τι ήταν; όλοι ναρκομανείς; Η επειδή έχει πέσει πείνα στα ντόπια καταλύματα της πλάκας, και πανάκριβα πρέπει να σουτάρουμε τους κατασκηνωτές. Τον κουρταλιώτη οι ίδιοι τον έχουν κάνει… κατσιγαροποταμό. Μόνο τα σκατά τους δεν πετάνε εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...