Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Έρχονται τα γ@μημένα αφεντικά μας να μιλήσουν στην.. βουλή τους



Να το δούμε και αυτό για να γνωρίζουμε τις αντοχές των καναπεδάτων «μαλακωμένων» πολιτών. Μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει η ξευτίλα τους. Ούτε στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας δεν υπήρξε τέτοια υποτακτικότητα. Είναι ντροπή και αίσχος να έρχονται οι θρασύτατοι επικυρίαρχοι για να ελέγξουν και μέσα από την βουλή τους δούλους τους, και μάλιστα κατά την διάρκεια της συζήτησης του …προϋπολογισμού. Χάνεται και το τελευταίο ίχνος ντροπής από αυτούς που θέλουν να λέγονται Έλληνες. Φτου σας ρε παλιοπούστηδες που καταντήσατε την χώρα να γίνεται παγκοσμίως περίγελως.

Στην ..εντεταλμένη Βουλή τους θα μιλήσουν την ερχόμενη Τρίτη ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν που φθάνει στην Αθήνα μαζί με τον Όλι Ρεν. Το κατώφλι της ελεεινής Βουλής θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν και ο Ευρωπαίος επίτροπος για θέματα Οικονομίας Όλι Ρεν, προκειμένου να εξετάσουν εάν οι βρωμοπροδότες εκτελούν σωστά τις εντολές τους. Θα παραστούν σε συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, αλλά και να επιβεβαιώσουν την πορεία της δανειακής σύμβασης της χώρας μας.

Η ξεπουλημένη επιτροπή θα κάνει ένα διάλειμμα από τις συζητήσεις για τον προϋπολογισμό που ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπτης και θα έχει μια ειδική συνεδρίαση το βράδυ της Τρίτης, με τη συμμετοχή του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και άλλη μία το πρωί της Πέμπτης παρουσία του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων.

Πάντως, τόσο ο Ντομινίκ Στρος - Καν όσο και ο Όλι Ρεν ζήτησαν πριν τις συνεδριάσεις να δουν τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

Ο Στρος - Καν δήλωσε ότι "δεν πρέπει να υποτιμηθεί η σημασία της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους", ενώ εξέφρασε την άποψη ότι ο επόμενος γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, καθώς και της Παγκόσμιας Τράπεζας, δεν πρέπει να προέρχεται από την Ευρώπη ή τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στρος Καν και Ρεν στη Βουλή για τον προϋπολογισμό

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θεωρώ αδιανόητο.Εαν συμβεί θα είναι το άκρον άωτον της ξεφτίλας.Θέλουν να τεστάρουν μάλλον μέχρι που φτάνουν οι αντοχές των ραγιάδων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΟΙ BLOGGERS ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΓΙΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

θΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ
ΗΔΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΝΑ ΜΗΝ
ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΟΥΝ .

ΔΚΠ , ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΘΡΑΚΗΣ , ΚΟΜΟΤΗΝΗ .

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε οι βουλευτές να απόσχουν
και να μην δεχθούν να ακούσουν τον
Στρως-Καν. Αυτά γινόντουσαν μόνον
κατά την εποχή της ρωμαϊκής κατά
κτησης της Ελλάδας που οι Ρωμαίοι
ύπατοι και ανθύπατοι πηγαινοερχόν
τουσαν στην σκλαβωμένη Ελλάδα και
νομοθετούσαν για λογαριασμό των
υποτελών ελλήνων.

Η δουλικότητα του ΓΑΠ και της
συμμορίας του στο πλήρες μεγαλείο
της !

Ανώνυμος είπε...

Εαν γίνει θα πρέπει να κυκλώσουμε την βουλή και να τους λυντσάρουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...