Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Που το βρίσκει τόσο χρήμα που σκορπά για… μεταγραφές η ΝΤΟΡΑ;


Από ότι πληροφορούμαστε κλείνει εντος των προσεχών ημερών το deal της ΝΤΟΡΑΣ με δυο βουλευτές της Ν.Δ .Το ότι δεν έχει ακόμα κλείσει, οφείλεται στις οικονομικές.. διαφορές που υπάρχουν για τις.. «μεταγραφές». Βλέπετε έχουν ακριβό… κασέ. Αυτό που δεν έχουμε καταλάβει ακόμα είναι που τα βρίσκει τόσα μεγάλα ποσά που κοστίζει η όλη υπόθεση των μεταγραφών και της δημιουργίας του αποκόμματος της ,και δεν μιλάμε για φραγκοδίφραγκα. Το να φτιάξεις μια ομάδα εξ΄αρχης ακόμα και για β. εθνική, κοστίζουν πολλά τα συμβόλαια των έμπειρων «παιχτών» που χρειάζεσαι για τον… κορμό της.

Μπορεί να ξενίζει μερικούς που χρησιμοποιούμε ποδοσφαιρικούς ορούς, αλλά δυστυχώς όπως γίνονται μεταγραφές στο ποδόσφαιρο γίνονται και στην πολιτική και μην σας φαίνεται… παράξενο. Πίσω από όλες οι «μεταγραφές» που έχουν κατά καιρούς γίνει, υπήρχε… συμβόλαιο και αμοιβή. Και όπως και στο ποδόσφαιρο, για τις μεγάλες μεταγραφές, ποτέ δεν ξέρουμε το κανονικό συμβόλαιο, ούτε το πραγματικό ύψος της… αμοιβής. Αυτό το γνωρίζει μόνο ο… μάνατζερ, αυτοί που τα… δίνουν και αυτοί που τα…. παίρνουν. Και πάντα ασφαλώς έρχονται γιατί αγαπούν την ..ομάδα, για να βοηθήσουν στην ..άνοδο της, και να …παίξουν …μπάλα. Τα ίδια λένε και οι πολιτικοί …μεταγραφέντες αλλά με άλλες λέξεις.

Υπάρχει βέβαια και μία άλλη κατηγορία .Αυτών που είναι ψώνια για το… ποδόσφαιρο-πολιτική και τα σπρώχνουν κανονικά τα όποια πακέτα έχουν μαζέψει στον ….προπονητή για να τους βάλει να παίξουν …μπάλα. Εκεί είναι το δράμα, διότι αφού είναι… παλτά, ο πονηρός « προπονητής - αρχηγός » τους βάζει μεν στην… «ομάδα» αλλά να παίξουν στο ξερό γήπεδο της επαρχίας, σε… στημένο για.. ήττα παιχνίδι, παίρνοντας φυσικά το πακέτο και από αυτούς, αλλά και από την υποτιθέμενη αντίπαλη ομάδα.

Μια άλλη επίσης κατηγορία, είναι αυτή των «άρρωστων» για δημοσιότητα ως …. «επιτυχημένοι» παίχτες, που όταν τους καταλάβει ο..προπονητής - αρχηγός τους λέει, κοίταξε κύριε τάδε, εγώ θα σε βάλω να παίξεις μπάλα και να γίνεις δημοφιλής, σε προτιμώ, αν και έχω πολλές προτάσεις και από άλλους ..παίχτες. Την «αμοιβή» σου όμως θα την παίρνω εγώ, διότι έχω …έξοδα αλλά και γιατί μου την προσφέρουν και οι… άλλοι. Έτσι παίζει μπάλα ο μαλάκας, και τον μισθό του τον ακουμπά στον…. Προπονητή, διότι έχει… έξοδα.

Εμείς πάντως γνωρίζουμε διαχρονικούς παίχτες, και από τις τρεις κατηγορίες,

Μερικοί παίζουν ακόμη… ΜΠΑΛΛΑ


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΖΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ????????
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝ!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η παγίδα που έχουν πέσει όλοι είναι το κόμμα της Ντόρας!
Σε λίγα χρόνια η συνθήκη ΛΩΖΑΝΗΣ κλείνει 100 χρόνια. θα κληθούν με δημοψήφησμα οι Κρητικοί αν θέλουν αυτονομία ή όχι. Κάτι πετρέλαια που έβγαλε ο Χαρδαβέλλας, θα τους πουν ανήκουν στους Κρήτες!!!

Ανώνυμος είπε...

ας ειναι καλα ο αποστατης εχει ψησει 70 χρονια ουκ ολιγους.Λεφτα απο προμηθειες, αρχαιοκαπηλια και βαλε. η βρωμοοικογενεια μια ζωη στο παρασκηνιο.

Ανώνυμος είπε...

1 Δεκεμβρίου 2010 1:43 μ.μ. αυτο που λες απλα δεν ευσταθει..δεν ειναι η συνθηκη της λωζανης που επικαλουνται οσοι θετουν θεμα κρητης αλλα του βουκουρεστιου η οποια ομως πουθενα δεν λεει για δημοψηφισμα..

Ανώνυμος είπε...

Διαλύεται η ΝΔ;;; Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...