Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Άλλαξε ο Μανωλιός και ντύθηκε αλλιώς.


Εκδίωξε τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο που τάχωσε στο Μπουμπούκο προεκλογικά, άλλαξε τον ροδόσταυρο Καραποστόλου, που πήγε στην Ν.Δ, βόλεψε και τον γιατρό του τον Παπαμιχαήλ για να του.. παίρνει την ..πίεση, και τον αιώνιο παρατρεχάμενο του Σαράντη Κόκκαλη, που τον είχε πει μαλάκα η κ. Διευθύντρια, αλλά το έχαψε και αυτό, έβαλε Γενικό Διευθυντή του Ιδρύματος τον άνθρωπο- κόκα-κόλα Σαρατσιώτη, που τον είχε μέχρι χθες Γενικό Διευθυντή του κόμματος, και στη θέση του έβαλε έναν νεοφερμένο από ΝΔ τον Γαλατιανο, προστατευόμενο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Λευτέρη Παπαγεωργόπουλου και μέχρι πρόσφατα Διοικητή του ΟΓΑ.

Κάποτε κάποιοι από αυτούς, θα μπούν …φυλακή. Ειδικά όσοι μπερδεύονται με το… ταμείο. Α ρε… Ιων τι έπαθες.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» μετά την εκλογή του από τη Γενική Συνέλευση της 26ης Νοεμβρίου 2010. Το νέο Δ.Σ έχει ως εξής:

1. Πρόεδρος ο μίστερ ..τηλεομοιότυπο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ, Α΄ Αντιπρόεδρος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, 3. Β΄ Αντιπρόεδρος: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΣ. Μέλη - υποτακτικοί ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, το γερόντιο της… μαλακα..σας ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΡΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο επαναστάτης ..υπάλληλος της …βουλής ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο «παιδί πιασε ένα ..καφέ» ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ, η «φωτει-νούλα» ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ο «γνωστός μητσοτακοταμίας » ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΠΕΝΤΖΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, και η.. είμαι αλλού ΤΣΙΚΝΙΑ – ΜΑΡΑΚΗ ΆΡΤΕΜΙΣ, Γενικός Διευθυντής ορίστηκε ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ, Νομικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου και Γραμματέας του Δ.Σ. ο ΦΩΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ, Υπεύθυνη επί των Οικονομικών, ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΣΙΚΝΙΑ – ΜΑΡΑΚΗ. Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας, το μέλος του Δ.Σ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΥ. Υπεύθυνος Διαδικτυακής Ενημέρωσης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΡΗΡΙΞΕ ;Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ . ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΟΧΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Φοβερό θέμα, έχεις πιάσει τον παλμό της κοινωνίας...πιάσε και ένα αρχίδι τώρα και πήγαινε για ύπνο.

Hellas-Orthodoxy είπε...

Και ποιος ειναι ο παλμος της κοινωνιας;Μηπως το Master Chef,τηλεπατριωτη;

Ανώνυμος είπε...

αμα τσιμπισουμε το ενα σου..αρχιδι τι θα εχεις μετα:

Ανώνυμος είπε...

ο ..όνθρωπος κόκα-κόλα δεν ήταν στις βρυξέλλες μαζί με τον Σαμαρά παλιά ;Μήπως ξέρει κανείς γιατί τον σούταρε απο δίπλα του:Μέπως γιατί έβαλε χέρι στο βάζο με το...γλυκό;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...