Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Εμείς έχουμε πει από καιρό ότι.... δεν μας γουστάρει ο ρόλος του.



Το ποιος δολοφόνησε τον Ηλιάκη μας και το ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της πράξης δεν χρειαζόμαστε κανένα χαρδαβελα να μας το πει. Το διαδίκτυο το έχει αναλύσει το θέμα από όλες της σκοτεινές, και μη πλευρές.

Τον πιλότο μας τον δολοφόνησαν οι γαμημένοι τουρκαλαδες, και οι ριψάσπιδες αρχιπροδότες της χώρας το έθαψαν για να μην τους… στενοχωρήσουν. Τελεία και παύλα. Αυτούς όλους όμως τους προδότες μετά από χρόνια δεν θα τους θυμάται και δεν θα θέλει να τους αναφέρει, ούτε η… μάνα τους .Ο ΗΛΙΑΚΗΣ όμως θα ζει για πάντα στις καρδιές των εναπομείναντων ελλήνων.

Η αποκάλυψη έγινε από ΤΑΧΑΛΙΑ:
http://taxalia.blogspot.com/2010/12/blog-post_4687.html
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας, έρχεται μετά από τέσσερα χρόνια να αποκαλύψει τις «ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος»: Την κατάρριψη από τους Τούρκους του ελληνικού μαχητικού αεροπλάνου και το θάνατο του ηρωικού πιλότου του, Κώστα Ηλιάκη…

Η «αποκάλυψη» αυτή του Χαρδαβέλλα θα ήταν αξιέπαινη αν δεν στηριζόταν σε ΑΠΑΤΗ και σε κλοπή. Η απάτη απαστράπτει και μέσα στην ίδια «αποκάλυψη» του καθεστωτικού σταρ: καταγράφει το θάνατο του Ηλιάκη, στις 23 Μαΐου 2010(!!!), ενώ ο σμηναγός σκοτώθηκε το 2006!!!

Το κείμενο του Χαρδαβέλλα εδώ: http://www.newsbomb.gr/apokalupseis/story/tourkos-pilotos-pos-eriksa-ton-iliaki

Θα μπορούσε να παραβλέψει κανείς αυτό το «ελάττωμα», αν δεν γνώριζε ότι ο Χαρδαβέλλας κλέβει κυριολεκτικά τις ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του στρατηγού Νικόλαου Καρατουλιώτη, γραμμένες ακριβώς μετά την κατάρριψη του ελληνικού σκάφους και δημοσιευμένες στο «Παρόν» και στο «ΡΕΣΑΛΤΟ». Στο «παρόν» δημοσιεύτηκαν τις 23 Ιουλίου 2006. Το ΡΕΣΑΛΤΟ, αν και είχε λάβει την αποκάλυψη άμεσα τη δημοσίευσε τον Οκτώβριο του 2006, διότι μεσολάβησαν οι δύο μήνες του Καλοκαιριού που το ΡΕΣΑΛΤΟ δεν κυκλοφόρησε. Ο Νίκος Καρατουλιώτης είναι Συνεργάτης του ΡΕΣΑΛΤΟ, σχεδόν από την αρχή της έκδοσής του. Ο Χαρδαβέλλας, λοιπόν, παρακάμπτει δύο δημοσιεύσεις του 2006, κατακλέβει τον Νίκο Καρατουλιώτη και εμφανίζει τα κλοπιμαία σαν δικό του ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ…Η συνέχεια εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...