Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ανέλαβε ο..ΠΑΓΚΑΛΟΣ την προστασία του Julian Assange:


Τελευταίες πληροφορίες από το ΓΡΕΚΙ αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του WikiLeaks, βρήκε καταφύγιο στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και ανέθεσε την ασφάλεια του και την προστασία του, στο Θεόδωρο ΠΑΓΚΑΛΟ. Αυτός με πολύ υπερηφάνεια και τιμή απεδέχθη την πρόταση, και ανέλαβε για να τον «ταχτοποιήσει» διότι γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία μετά την επιτυχία του με τον … ΟΤΣΑΛΑΝ.

Julian Assange:

Το αρχείο του Cable Gate έχει μοιραστεί, μαζί με επιπλέον σημαντικό υλικό από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, σε περισσότερους από 100,000 ανθρώπους σε κρυπτογραφημένη μορφή. Εάν κάτι μας συμβεί, τα σημαντικότερα κομμάτια θα δημοσιοποιηθούν αυτόματα. Επιπρόσθετα, το αρχείο του Cable Gate βρίσκεται στα χέρια πολλών ειδησεογραφικών οργανισμών. Η ιστορία θα κερδίσει. Ο κόσμος θα γίνει καλύτερος. Το εάν θα επιβιώσουμε εμείς, εξαρτάται από εσάς.

Ντοκουμέντα για το παρασκήνιο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, έχει στη κατοχή του το WIKILEAKS!

Σύμφωνα με Σουηδούς δημοσιογράφους αφορούν την ανάληψη της Ολυμπιάδας από τη χώρα μας και εμπλέκουν πρόσωπα από την οικονομική, τη πολιτική, και την επιχειρηματική ζωή της χώρας, σ ένα περίεργο γαϊτανάκι με μυστικές υπηρεσίες, εμπόρους όπλων ακόμη και μεγαλεμπόρους ναρκωτικών. Οι Σουηδοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν, πως αυτές οι αποκαλύψεις πιθανόν να... σταθούν μοιραίες για τη πολιτική ζωή της Ελλάδας, ειδικά σ αυτή τη συγκυρία μια και εμπλέκουν παραδοσιακές πολιτικές και επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έγγραφα που αφορούν ακόμη και την εξάρθρωση της «17Ν» δύο χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς, ενώ ανάμεσα στα στοιχεία του Wikileaks, υπάρχουν και φωτογραφίες από την έκρηξη του Πειραιά που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Ξηρού, η δημοσίευση των οποίων θα προκαλέσει πάταγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...