Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Να φύγει η κατοχική γερμανόδουλη κυβέρνηση.


«Υπάρχει εντολή από την Τρόικα προς τους κυβερνώντες για να διαλύσουν το Ελληνικό κράτος.» Τα παραπάνω αποτελούν λόγια του οικονομολόγου αναλυτή κ. Δημήτρη Καζάκη, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Παλιό Τελωνείο Χανίων.... και το αίσχος της πανικόβλητης δοτής Κυβέρνησης του Δ.Ν.Τ ξεδιπλώθηκε...
Το politico safari γράφει πως Οι κουκουλοφόροι στην πλειοψηφία τους ήσαν κάτι χαζοβιόληδες και μαστουρωμένοι 17άρηδες....
Είχαν όμως ως επικεφαλής πεπειραμένους καθοδηγητές (έμοιαζαν με αστυνομικούς με πολιτικά) με εμφανέστατο το αίσθημα ότι δεν φοβούνται ότι θα συλληφθούν από τούς παρακείμενους ένστολους αστυνομικούς και έδιναν εν ψυχρώ εντολές στούς πιτσιρικάδες ποιούς στόχους να κτυπήσουν...!!!
Οι επικεφαλής φορούσαν επαγγελματικές αντιασφυξιογόνες μάσκες, ενώ οι πιτσιρικάδες μόνο κουκούλες...
Με τα ρόπαλα στα χέρια όπως και τίς πέτρες, διέσχισαν ολόκληρη την Πανεπιστημίου χωρίς να τούς ενοχλήσει ουδείς αστυνομικός παρά τις έντονες υποδείξεις τού πλήθους πού ασφαλώς δεν ήθελε την γνωστή και επαναλαμβανόμενη Κυβερνητική προβοκάτσια με τα επεισόδια γιά να τρομοκρατούν τον κόσμο και να μη πηγαίνει στις διαδηλώσεις διαμαρτυρόμενος κατά της Κυβέρνησης τού Μνημονίου...!!!

Μπαράζ καταλήψεων απ' το ΠΑΜΕ σε Χανιά και Ηράκλειο

Ένταση στην πορεία στο Ηράκλειο - Έσπασαν περιπολικό

Στο Βόλο, όλες οι πορείες κατέληξαν το μεσημέρι στην παραλία, έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά και στη Λαμία, οι πλατείες γέμισαν με διαμαρτυρόμενους πολίτες... Η Ξάνθη "παρέλυσε" από τη μαζική συμμετοχή του κόσμου στις κινητοποιήσεις.

Κατερίνη: Πρωτοφανής διαδήλωση

Λάρισα: Στο παλμό της αγανάκτησης

Θεσσαλονίκη: ΜΑΤ απαντούν με χημικά

Σπάρτη: Πρωτοφανή πορεία διαμαρτυρίας

‘Αργος: Ολοι στην πλατεία με οργή

Ναύπλιο: Η αγανάκτηση στους δρόμους!

Tρίκαλα: «Βούλιαξε» την πλατεία το ΠΑΜΕ

VIDEO: Μια από τις μεγαλύτερες πορείες στην Ηγουμενίτσα

Γιάννενα: Δέκα χιλιάδες διαδηλωτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...