Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Ο Μπεγλίτης αγνοεί.. τις παρα..βιάσεις των τούρκων.


Εν μέσω τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο, οι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας και της Τουρκίας συζήτησαν χθες στην Αττάλεια για τα στρατιωτικά Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης και αντάλλαξαν τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων τους, ώστε να συνομιλούν απευθείας, με στόχο την άμβλυνση της έντασης και την αποτροπή μη επιθυμητών καταστάσεων. Η κίνηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει τη γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των αεροπορικών κέντρων Λάρισας και Εσκί Σεχίρ. Όμως σήμερα το είχε κλειστό ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, και δεν μπόρεσε ο Μπεγλιτης να τον παρακαλέσει να μην παραβιάζουν τα… νώτα, αφού έστειλε έξι μαχητικά στον Ελληνικό Εναέριο Χώρο κα μάλιστα ενεπλάκησαν σε σκληρή αερομαχία με ελληνικά μαχητικά.

Θα τον παρακαλέσουμε να το αφήνει ανοιχτό, όταν μας παρα..βιάζει.

Εξάλλου ο φίλος του ο… Μπεγλιτης τον έχει αθωώσει για τις μέχρι τώρα παρα..βιάσεις λέγοντας ότι , «Μετέφερα την ανησυχία μας, την ανησυχία της Ελληνικής Κυβέρνησης, για τις πρόσφατες παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου, από την πλευρά των τουρκικών αεροσκαφών. Ένα περιστατικό που είχαμε να το δούμε εδώ και περισσότερο από ενάμιση χρόνο» .

Ρε …τουρκόδουλε , είχαμε να δούμε παραβιάσεις τουρκικών μαχητικών των ελληνικών εναέριων συνόρων εδώ και ενάμιση χρόνο; Και όλες αυτές που έκαναν τι ήταν ; Κοινωνικός τουρισμός; Κανείς δεν σε ενημέρωσε από το ΓΕΕΘΑ ότι καθημερινά σχεδόν, ακόμα και τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έχουμε μέχρι και 25-30 παραβιάσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...