Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

O παλιοκαριόλης ο Βενιζέλος έχει βαλθεί να διαλύσει τα πάντα.


Η αθλιότητα τους δεν έχει όρια. Το θέμα πλέον έχει φτάσει σε τέτοιο απροχώρητο σημείο που εάν δεν τους ρίξουμε… χθες ,οι συνέπιες που θα υποστούν τα παιδιά μας από αυτό το εθνοπροδοτικο σινάφι θα είναι ίσως τραγικές.

Κάθε μέρα σβήνει και τουλάχιστον μια φοροαπαλλαγή ο ελεεινός Βενιζέλος. Με σημερινή του τροπολογία, βάζει τέλος (αναδρομικά από 1/1/2011) στη διάταξη που έφερε ο προκάτοχος του, και έδινε αφορολόγητο 30.000 για τρία χρόνια σε νέους επιχειρηματίες. Η διάταξη, προέβλεπε ότι όσοι νέοι κάτω των 35 ετών κάνουν έναρξη επιτηδεύματος για πρώτη φορά, έχουν αφορολόγητο 30.000 ευρώ για τις 3 πρώτες οικονομικές χρήσεις για να ανοίξει λίγο η αγορά.

Και τι κάνει ο ξευτίλας; καταργεί αναδρομικά από 1/1/2011, κάτι που σημαίνει πως όσοι νέοι έκαναν επιχείρηση το 2010 έχοντας και ως κίνητρο το αφορολόγητο αυτό θα πρέπει πλέον να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και να πληρώσουν τα κερατιάτικα του αναδρομικά.

Η γαμημένη ψευτοκυβέρνηση που διατείνεται ότι θέλει να θεσπίσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης και ένα σταθερό περιβάλλον για τον φορολογούμενο, έρχεται σχεδόν πλέον σε καθημερινή βάση και αναιρεί δικές της διατάξεις, που ανακοίνωσε κάποιους μήνες ή και μέρες νωρίτερα, βάζοντας την νεολαία και δη τους νέους «παραπλανημένους» επιχειρηματίες στο λούκι του αναδρομικού φόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...