Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα αυγά κοστίζουν .Πετάτε μπάζα, στο..μπάζο


Επίθεση με αυγά και πορτοκάλια δέχθηκε ο βρακοφύλαξ μπουμπούκας , ο οποίος βρισκόταν για μια ομιλία στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής στη Μυτιλήνη και φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς και την ασφάλειά του, όταν ομάδα συγκεντρωμένων προσπάθησε να εισβάλει στο κτίριο.

Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του ανεκδιηγητου Μπουμπουκου, που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η πρώτη απόδρασή του έγινε όταν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και φυγαδεύτηκε αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.

Η δεύτερη απόδραση έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπου έδινε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη. Εκεί έσπευσαν οι διαδηλωτές γρήγορα και τον περίμεναν με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.

'Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να τον φυγαδεύσει για δεύτερη φορά χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τις ριπές των αυγών και των πορτοκαλιών".

πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κανουν καλο στο προσωπο.οτι πρεπει για μασκα ομορφιας.ολοι την παιζουν με το ενα ο μπουκος με τα τεσσερα.θελαν νταλαβερι με το πασοκ?και ξυλο θα τρωνε και θα τους φορτωσει ολες τις λαμογιες του και θα βγει παρθενα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...