Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Έχει εξειδίκευση στην πολιτική πουτανιά, και κάνει για το… υγείας .


Το όνομα του σουπερ πατριώτη του Θανασάκη   Πλεύρη ακούγεται έντονα στο κυβερνητικό παρασκήνιο για την κατάληψη της θέσης του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας, ώστε να προστεθεί ως το τρίτο πρόσωπο στην πολιτική ηγεσία, πίσω από τους γελοίους  Ανδρέα Λυκουρέντζου και  Μάριου Σαλμά.
Ο πρώην βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ο οποίος προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία και συμμετείχε στη λίστα με τους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος στην Α’ Αθηνών, αναμένεται να αποκατασταθεί  από τον Αντώνη Σαμαρά σε κρατική θέση, προκειμένου να παραμείνει “ζεστός” ενόψει των επόμενων εκλογών. Έτσι λοιπόν κάποιοι διεστραμμένοι θεωρούν ότι η περίπτωση του Θάνου Πλεύρη θα ταίριαζε γάντι στο δύσκολο υπουργείο Υγείας, διότι έχει εξειδίκευση στην πολιτική πουτανιά που είναι αρμοδιότητα του υπουργείου υγείας μαζί με τα μπουρδέλα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και τι θα κανει ?θα μοιραζει προφυλακτικα για να μη κολλησουν οι μνημονιακοι απο το λαο, που εχει προσβληθει απο τον ιο μνημονιους-μνημονιους ,και οπου ναναι θα τους καθισουν στα τεσσερα...Για κοιτα ρε κατι πατριωτες ,εθνικιστες γιαλαντζι. κοψε φατσες λοκατζηδων...ε κατακαυμενη Ελλαδα σε τι βουτυρομπεμπεδες επεσες....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...