Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Ο Σταϊκούρας έχει στήσει γραφείο …εξυπηρετήσεων. Τρεχάτε


Ογκωδέστατος είναι ο φάκελος που αφορά τα έργα και τις ημέρες του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Μαυρογιαλουρου - Σταϊκούρα, ο οποίος –όπως προκύπτει- «έχτισε» μέρος της  πολιτικής του καριέρας με τη –διαχρονική- μέθοδο των εξυπηρετήσεων, των μεταθέσεων και των διορισμών. Από το αρχείο του πολιτικού γραφείου του 39χρονου πολιτικού προκύπτει ότι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, φαντάροι, δημόσιοι υπάλληλοι αλλά και επιχειρηματίες, απευθύνονταν σε εκείνον και τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου να ζητήσουν τη μεσολάβησή του ώστε να υλοποιηθούν οι επιθυμίες τους.

Επιθυμίες οι οποίες καταγράφονταν σε ειδικές φόρμες και αποτελούσαν ένα είδος αρχείου επεξεργασίας μερίδας του εκλογικούς σώματος, καθώς αναγράφονταν όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πολιτών-θιασωτών της θεωρίας του «μπάρμπα από την Κορώνη».

Ιδιαίτερη εντύπωση σε ό, τι αφορά τα αντανακλαστικά της νεοσύστατης  κυβέρνησης  προκαλεί το γεγονός ότι μετά τις αποκαλύψεις της zougla.gr και της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση απέναντι στο μείζον θέμα που έχει προκύψει.
Σε μια άλλη ζωή, εκείνη που πιθανότατα ο κος Σταϊκούρας δεν επέλεγε το… δύσκολο δρόμο της ενασχολήσεως με τα κοινά, το πολιτικό του γραφείο θα μπορούσε κάλλιστα να λειτουργεί ως στρατολογικό! Μετρ των μεταθέσεων και των εξυπηρετήσεων, «κολλητός» (και λόγω του πατέρα του) με τους «στρατηγούς» και τους «ταξίαρχους» δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα στις μεταθέσεις φαντάρων ακόμη και όταν η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...