Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Αποχωρεί τελικά η Κατερίνα Κοκκίνου από το γραφείο του Καρατζαφερη


Κεραυνός εν αιθρία στο κεφάλι του Καρατζαφέρη. Χάνει την διευθύντρια του.  Μετά από έναν ανηλεή πρόστυχο και ξεδιάντροπο πόλεμο που της ασκήθηκε εκ των εσω ,μην μπορώντας άλλο να τον αντέξει, διότι η γυναίκα δεν είναι από σίδερο, αναγκάζεται να αποχωρήσει προς ικανοποίηση όλων των τυχάρπαστων πολέμιων της. Ασφαλώς η πολιτική είναι σκληρή, αλλά το να την πολεμούν ανώνυμα άνθρωποι που ευεργετήθηκαν τα μέγιστα από αυτήν, αυτό είναι αθλιότητα.
Το θλιβερό στην όλη υπόθεση είναι ότι αντί να βγει μπροστά ο Αρχηγός αφού γνωρίζει ότι βάλλεται ο… γάιδαρος για να ακούσει το …σαμάρι, αφού γνωρίζει ότι όλη αυτή η άθλια προσπάθεια ξεκινά από τον Μπουμπουκο τον Βοριδη ,τον Βελοπουλο και την λοιπή συμμορία βάσει σχεδίου για να τον απογυμνώσουν από τους δικούς του ανθρώπους,( κάποιοι στενοχωριούνται και κατηγορούν το… δικούς του ανθρώπους, λες και είναι έγκλημα να έχει ο αρχηγός τους ανθρώπους του ) παραμένει ..αδρανής.
Την Κοκκίνου πολιτικά μπορεί ο καθείς να την κρίνει εφόσον όμως έχει προσφέρει ποιο πολλά από αυτήν .Το μόνο όμως που δεν μπορεί να πει είναι ότι δεν κόπιασε, δεν μάτωσε,  δεν ασθένησε και δεν έμεινε μόνη της στο απόκομμα να σηκώσει το φορτίο των εκλογών , όταν όλοι οι τυχάρπαστοι, ψωνισμένοι και γραφικοί  έτρεχαν να μπουν υποψήφιοι βολευτές .Και μην τολμήσει καμία κουφαλίτσα  από δαύτους να μας διαψεύσει, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι.
Εμείς όπως πάντα ,πάλι προφήτες θα γίνουμε, και θα του πούμε ότι φεύγοντας η Κατερίνα θα καταλάβει πολλά, άλλα θα είναι …αργά. Όσο είχε γύρω του τα ..πρόβατα καλά έτρωγε και επιβίωνε. Όταν θα απομείνει με τους λύκους χωρίς πρόβατα, θα  φάνε ..αυτόν.


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ...ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ...ΚΑΙ ΟΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ,,,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ .ΓΙΑΤΙ...ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΚΑΙΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΧΕ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ,,ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ....ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.....ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΓΙΑ ΝΑΤΟ ΞΑΝΑΜΑΖΕΨΟΥΝΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ Η ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΚΑΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜπΡΑΒΟ στο κοριτσι που επελεξε την λυτρωση απο τηνεξαθλιωση και την ανηθικοτητα παρακολουθω τις τελευταιες ημερες τις εξελιξεισ και λυπαμαι για την καταντια αυτων των ανθρωπων που υβριζουν χυδαια Τουλαχιστον δεν φερθηκε με αχαριστια και προδωσια Δεν ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ αλλα την συμπονω
Απο Χαλκιδα

Ανώνυμος είπε...

Καρατζαφέρη το τέλος σου θα είναι κακό .Μια ζωή πουλάς τους ανθρώπους σου .το φτύσιμο είναι λίγο για αυτό δεν στο.. κάνω. Ένας πρώην σύνορκος σου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ξεφτίλας πούλησε τόσες χιλιάδες πατριώτες και ψήφισε το προδοτικό μνημόνιο ,τους …υπαλλήλους του δεν θα πουλούσε;

Ανώνυμος είπε...

Η Π....ΝΑ Η ΖΩΗ ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ...ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΟΣ ''ΕΤΡΩΓΕ'' ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΣΑΛΩΜΗ,ΚΟΚΟΡΕΥΟΤΑΝ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΣΥΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ...ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΙΑ. ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΥΜΝΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΡΤΣΩΛΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι η ζωη.... Αυτος που εργαζεται αυτος την πληρωνει.. Τα φιδια τωρα θα κανουν παρτι ....αλλα η Κατερινα ελπιζουμε να τα ξεσκεπασει γιατι τα ξερει καλα. Απορουμε πως εγινε κατι τετοιο; Μηπως καποιοι ή καποιεσ εβαλαν το χερακι τους γιατι η Κατερινα τους χαλαγε τα σχεδια . Θα γελασουμε απο δω και περα..

Ixnos είπε...

Όσοι θέλετε να γράφεται βλακείες και ιστορίες επιστημονικής φαντασίας να το κάνετε.. στο politico safari, γιατί το ixnos δεν πρόκειται να μπει στο παιχνίδι του χοντρού που φορτώνει την ανικανότητα του πάντα σε… άλλους. Και μην ανακατεύεις ανώνυμε 10.07 ανθρώπους σαν τον ΚΑΡΤΣΩΛΗ που έχουν …φτύσει δημοσίως την υπάρχουσα πολιτική . καλή η προσπάθεια σου αλλά… τζούφια

Ανώνυμος είπε...

Η όλη υπόθεση εντάσσεται στο εσωτερικό πόλεμο που υπάρχει. Όταν βάλει καινούργια γραμματέα όσοι δεν έχουν χαμηλό δείκτη νοημοσύνης θα καταλάβουν πολλά. Πάντως ..ξανθιά θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

τετοιον και τοσο προστυχο καραπροδοταρο του καρακερατα δεν ξαναματαδε η ελλαδικη πολιτικη σκηνη..σιχαμα ως εκει που δεν παει και εξακολουθει και μιλαει ο θρασυτατος αγυρτης ακομη αντι να το βουλωσει.πολιτικο σκουπιδι κανονικα και δια νομου

Ανώνυμος είπε...

Ρε ixnos μήπως γνωρίζεις πόσα πήρε απο τον Καρατζαφερη ο Κύρτσος για να το παίξει πατριώτης;Ακούμε κατι τρελλά ποσά.

Ανώνυμος είπε...

Το ποιο ωραίο στην όλη υπόθεση που με κάνει να γελώ διαβάζοντας τα σχόλια, είναι ότι δεν γνωρίζουν όσοι επιτίθενται στην Κοκκίνου πως ήταν από τους λιγοστούς κάθετους αντιμνημονιακους όπως και κατά της υπουργοποίησης των Βοριδη-Αδωνη. Δηλαδή εάν την άκουγε όπως λένε ο Καρατζαφερης, δεν θα ήταν σε αυτή την κατάντια το κόμμα. Αυτό είναι και το τραγελαφικό..Κατηγορούν κάποια ότι επηρέαζε τον Καρατζαφερη, ενώ αυτός έκανε τα αντίθετα από ότι αυτή πίστευε και ήθελε. Ρε παρατρεχάμενοι δεν καταλαβαίνεται ότι όλα αυτά είναι παιχνίδια του άθλιου Χοντρού;

Ανώνυμος είπε...

ψέματα

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι ψέμα ρε άσχετε; Εαν δεν γνωρίζεις μην γράφεις.Η κοπέλα υπέβαλε την παραίτηση της και έγινε δεκτή απο τον χοντρό

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η δήθεν γραμματέας του Καρατζαφέρη, χωρίς κανένα ουσιαστικό και τυπικό προσόν, ή μάλλον το αιδείο της,προέρχεται απο τσιγγάνικη οικογένεια, που φιλοξενεί πολλές τέτοιες η Κόριθος, διετέλεσε γραμματάεας-ερωμένη του πρώην δημάρχου Θωμαίδη (φίλου του Αποστολόπουλου-ιατρικό κέτρο, τον οποίο εκβίαζε και για να την ξεφορτωθεί, την φόρτωσε στο Καρατζαφέρη). Τέτοιες και τέτοιους μάζευε γιαυτό κοιτάει τη Βουλή, τον Καμμένο και τον Μιχαλολιάκο απο μακριά. Το κόμμα το είχε καταντήσει κέντρο πλουτισμού για το εαυτό του και γιαυτό μάζευε πανήβλακες, χαμηλού επιπέδου και χειροκροτητές. Τους πιο άχρηστους απο αυτούς τους διόρισε στη Βουλή, όπως την Κατερίνα και εκείνο τον πιτσαδόρο. Τώρα οτι και να πούμε ή να γράψουμε εμείς, αυτοί μας γράφουν στα παλια τους παπούτσια για να μην πώ κάτι άλλο. Ηθελα πολύ να μάθω κάποια στιγμή πως θα τους αξιοποιήσει ο Πρόεδρος της Βουλής Μειμαράκης με τόσα προσόντα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...