Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Επιβεβαιώνει η Αγγελοπούλου την «στήριξη» της στον ΣΥΡΙΖΑ


Σύντομη επιστολή - απάντηση στη "βόμβα", που την ήθελε αναμεμειγμένη με την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ, απέστειλε η κα Αγγελοπούλου στην εφημερίδα "Δημοκρατία".
"Διαβάζοντας το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας σας, η μόνη σκέψη που  μου έρχεται, είναι ότι ίσως για τα ευφάνταστα σενάρια φταίει ο καύσωνας. Εύχομαι πάντως καλή πορεία στο εκδοτικό εγχείρημα όλων σας", αναφέρει χαρακτηριστικά.
Δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα της Δημοκρατίας που αναφέρεται σε άρθρο της "Καθημερινής", ειδική ομάδα της εταιρείας συμβούλων Teneo, πρόεδρος της οποίας αναγράφεται ο στενότερος σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον, ο 40χρονος σήμερα Ντάγκλας "Νταγκ" Μπαντ, προ εκλογών 17ης Ιουνίου, ήρθε στην Ελλάδα και προσέφερε τις υπηρεσίες της "σε αντισυστημικό κόμμα, το οποίο θέλει να μετακινηθεί περισσότερο προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος, αλλά να το κάνει με τρόπο, για να μην τρομάξει την πελατεία του", όπως περιγράφεται περιφραστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Μπαντ από την ηλικία των 23 ετών βρίσκεται στο  πλευρό του Κλίντον και είναι μέχρι σήμερα ο ιθύνων νους του οργανισμού Clinton Global Initiative, που ασχολείται με τις πολιτικές εξελίξεις διεθνώς και την ανάδειξη νέων, κατά τόπους φιλικών προς την υπερδύναμη ηγεσιών.
Κατά κάποιον τρόπο με την υπόθεση φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να συνδέεται και η κα Αγγελοπούλου, που "έφερε την εταιρεία στην Αθήνα".
"Δεν λυπάται τα χρήματα, γιατί διαθέτει πάρα πολλά", αναφέρει η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για "τραγωδία εκδίκησης", ενώ το δημοσίευμα έδωσε άλλο νόημα στις συζητήσεις που προκάλεσε η παρουσία του γιου της, Παναγιώτη, στην κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ομόνοια.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ? ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΜ? ΜΑΛΟΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΙ ΕΣΑΣ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ.....

Ixnos είπε...

δεν ξερεις πως οταν δεν θελεις να απαντησεις πετας την μπαλλα στην εξέδρα;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...