Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ήταν όλοι μια ..ευτυχισμένη οικογένεια.



Το στίγμα της πολιτικής της νέας γερμανοτσολιαδικης  κυβέρνησης έδωσε στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς με την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων, χωρίς ωστόσο να μπει σε ιδιαίτερα συγκεκριμένα μέτρα, κάτι που το άφησε όπως φαίνεται για τον… Ραιχενμπαχ και τους  δήθεν υπουργούς, που στις επόμενες ημέρες πριν την ψήφο εμπιστοσύνης, θα δώσουν συγκεκριμένες αναφορές για τα μέτρα.

Ο κ. Σαμαράς παραδέχτηκε ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Λες και μπορούσε να κάνει αλλιώς, Δήλωσε ότι η χώρα μπορεί να τα καταφέρει και θα κάνει τα πάντα για αυτό. . Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του, και τόνισε πως πιστεύει ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα με την όρασή του ,μετά την ευχή από τον ..Μητσοτάκη..

Κατά τα λοιπά ο αρχηγός του νέου ΠΑΣΟΚ
ο Αλέξης Τσίπρας μοίραζε χαμόγελα σήμερα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα διαχυτικός και φιλικός με...όλους! Λίγο μετά τις αγκαλιές με τον αρχηγό του παλιού ΠΑΣΟΚ Βενιζέλο, το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και με τον Γιάννη Στουρνάρα. αντάλλαξε θερμές κουβέντες με τον υπουργό Οικονομικών αφού του ευχήθηκε καλή θητεία και καλό ΝΕΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ με την συναίνεση του.....
Εξάλλου σε τίποτα δεν θύμιζε η τετ-α-τετ συνομιλία του Αλέξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σήμερα στη Βουλή, από τις ομηρικές μάχες των δύο ανδρών προεκλογικά και μετεκλογικά, όταν οι εκατέρωθεν βολές έφευγαν βροχή. 
Σήμερα οι αρχηγοί ΠΑΣΟΚ και ΝΕΟΥ ΠΑΣΟΚ  μίλησαν σε άριστο κλίμα, με τον Αλέξη Τσίπρα να χαμογελά και να είναι διαχυτικός απέναντι στον Ευ.Βενιζέλο....
Είπαμε αυτά τα κάναμε προεκλογικά για να ξεγελάσουμε τον κοσμάκη και να του υφαρπάξουμε την ψήφο   .Τώρα δεν έχουμε τίποτα να μοιράσουμε, παρά …μόνο την… πίτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...