Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Τα καραγκιοζιλίκια των ψευτοbloggers


Η είδηση που χαρακτηρίστηκε ως «βόμβα», ότι δηλαδή ιδιοκτήτης blog απειλεί τη ζωή δημοσιογράφου- μέλους της ΕΣΗΕΑ, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά αστειότητες μεταξύ δύο αντιμαχόμενων blogs. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν για ασήμαντα πράγματα, ανάγοντάς τα σε σημαντικές υποθέσεις, πιστεύοντας πως όλοι ασχολούνται με αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης και ιθύνων νους του blog sarotiko έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την οποία καταγγέλλει τον διευθυντή του tromaktiko Άγγελο Γκιώνη, για απειλή της ζωής του δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΗΕΑ Βασίλη Γραμμένου. Ο Βασίλης Γραμμένος είναι συνέταιρος του κ. Δούση στο sarotiko.

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Δούση ο οποίος όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του blog από το οποίο προέρχεται η απειλή, λέγοντάς μας να περιμένουμε δύο ημέρες μέχρι να κάνει ο ίδιος την αποκάλυψη σε έντυπο μέσο που διαθέτει. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι τις απειλές δέχεται ο κ. Γραμμένος, και όχι ο ίδιος. Βέβαια, δεν διευκρίνισε ότι την καταγγελία την έκανε ο ίδιος ο Τάσος Δούσης.

Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δεν ήταν και πολύ δύσκολο να διαπιστωθεί ότι ο Άγγελος Γκιώνης κρύβεται πίσω από το tromaktiko, αφού έχει κατοχυρώσει το blog στο όνομά του!


Tro-ma-ktiko όνομα και πράγμα. Αυτό είναι το email του θανάτου που στάλθηκε στο Βασίλη Γραμμένο!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπαταγκιώνης Ευάγγελος, όχι Γκιώνης Άγγελος,
λέγεται ο ιδιοκτήτης του εκβιαστικού tro-ma-ktiko και είναι συνεταιράκια όλοι αυτοί που ασχολούνται με το θέμα σήμερα (zougla, vimaonline, Γραμμένος, Δούσης, sarotiko, tromaktiko). Μια συμμορία είναι όλοι
Ο Μπαταγκιώνης είναι διαφημιστής, έχει τη g-point
δες εδώ
κι εδώ
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/06/tromaktiko-gpoint-adv.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...