Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Επιτέλους… κάτι …κινείται. Προφυλακίστηκε το αρχιλαμόγιο



Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου ο συνέταιρος στο φαγοπότι του αιώνα και πρώην γγ Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος, στη σκιά μάλιστα και της είδησης νωρίτερα, του θανάτου του Βλάσση Καμπούρογλου, στη Τζακάρτα, που εμπλεκόταν στην υπόθεση με τις μίζες στην αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων Tor-M1.
Ο Γ. Σμπώκος, ασφαλώς και αρνείται την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και υποστηρίζει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος, όταν βρέθηκε σε δεινή οικονομική κατάσταση, απαιτούσε χρήματα από τον ίδιο θεωρώντας ότι έλαβε “ωφελήματα” εκ της θέσεώς του στην Διεύθυνση Εξοπλισμών, στο Υπουργείο Άμυνας. Εάν ψάξουν όμως όλο το σοι του για το που βρήκαν τα λεφτά και έγιναν πάμπλουτοι τότε  …..θα κλάψουν μανούλες,διοτι θα υπαρξουν πολλές ...εκπλήξεις, ειδικά από ...Ελούντα μεριά.   

Για τον ισχυρισμό Ζήγρα ότι “μαύρα” χρήματα επενδυθήκαν μέσω της χρηματιστηριακής εταιρείας του πεθερού του, ο Γ. Σμπώκος το αρνήθηκε λέγοντας ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ελεγχθεί.

Εμείς επιμέναμε. Δείτε και αυτά

«Η Nobilis είναι του Σμπώκου» - Έτσι αγοράστηκε η βίλα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Εάν δεν φτάσουν στον …Σμπώκο, είναι …πατάτα η υπόθεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...