Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Επιτέλους και μια ποινή το αρχιλαμόγιο τον Κουράκη



Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν σήμερα ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης δια του δικηγόρου του, ο πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλη Περυσινάκης και Ηρακλειώτης επιχειρηματίας επίσης δια του δικηγόρου του, για παράβαση καθήκοντος οι δύο πρώτοι και ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος ο δεύτερος.
Την μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε γνωστός επιχειρηματίας της πόλης, κατηγορώντας τον Γιάννη Κουράκη ότι ανάγκασε τον πρώην αντιδήμαρχό του να υπογράψει άδειες για εμπορικά καταστήματα και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε εμπορικό κέντρο της πόλης (τάλως), ενώ με βάση τις χρήσης γης και τον Γενικό Πολεοδομικό Σχεδιασμό, άδειες προβλέπονται μόνο για σπίτια ή παραδοσιακά εστιατόρια και αναψυκτήρια.
Ο επιχειρηματίας κατηγόρησε τον δήμαρχο Ηρακλείου ότι είχε συμφέρον να λειτουργήσουν στο εμπορικό κέντρο καταστήματα, αφού όπως υποστήριξε εκεί δραστηριοποιούνται οικονομικά συγγενικά του πρόσωπα . Ο επιχειρηματίας που κατέθεσε τη μήνυση χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις και στο δικαστήριο μιλώντας για μια ομάδα ανθρώπων "που κάνει κουμάντο στο Ηράκλειο".
Οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και η υπόθεση θα εξεταστεί σε δεύτερο βαθμό.

Εμείς τον έχουμε εγκαλέσει για πολλά επανειλημμένως όπως μπορείτε να δείτε εδώ Από τον αρχινονό-δήμαρχο ΚΟΥΡΑΚΗ τι να περιμένουν οι πολίτες εκτός από… ρεμούλα; .
και εδω

Νέες «αποκαλύψεις». Κε ΚΟΥΡΑΚΗ αγόρασε ο υιός ρετιρέ;

και εδω
Πόσες εταιρίες έχει τελικά ο υιός ΚΟΥΡΑΚΗΣ;

και εδω
O ΠΑΣΟΚΟΣ δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης έχει 25χρονο γιό με ΑΕ !

και εδώ "Μέτοχος σε εταιρεία ο γιος του Κουράκη με 153.000 ευρώ

ΞΕΝΙΑ Ηρακλείου: Η ποιο βρώμικη υπόθεση της ΚΡΗΤΗΣ , πάει για κουκούλωμα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...