Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Κατά σατανική σύμπτωση, χτύπησαν σήμερα που περνούν το ξεπούλημα στην βουλή. Σας πήραμε είδηση, κόψτε το παραμύθι.



Άγνωστοι πυροβόλησαν τουλάχιστον εννέα φορές κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.
Η σφαίρα αφού διαπέρασε το …μη αλεξίσφαιρο τζάμι του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά εξοστρακίστηκε τρεις φορές. Χτύπησε αρχικά στον πλαϊνό τοίχο του γραφείου, μετά στο ταβάνι και από εκεί στον απέναντι τοίχο όπου έχασε τη δύναμή της και κατέληξε στο πάτωμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας: "Από την μέχρι τώρα εξερεύνηση του χώρου έχουν βρεθεί:  μία βολίδα, η οποία διαπέρασε την τζαμαρία του 3ου ορόφου και βρέθηκε εντός του Γραφείου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, μία βολίδα που βρέθηκε στην ταράτσα του κτιρίου,  εννέα (9) κάλυκες Kalashnikov σε νησίδα, στον παράδρομο της Λ. Συγγρού, στο ύψος του αριθμού 348."
Στην περιοχή από την πρώτη στιγμή έχει σπεύσει μεγάλη δύναμη της αστυνομίας αλλά και άνδρες της αντιτρομοκρατικής. Το επεισόδιο έγινε γύρω στις 03:00. Αμέσως ενημερώθηκε ένα περιπολικό και έσπευσε στο σημείο. Επιτόπου εντοπίστηκαν εννέα κάλυκες από πολεμικό όπλο τύπου “καλάσνικοφ”.
Το σημείο απ' όπου πυροβόλησαν οι δράστες, από το πλάι της υπόγειας διάβασης στην απέναντι πλευρά του δρόμου δείχνει ότι οι δράστες ήθελαν να “γαζώσουν” το κτίριο. Η απόσταση από το κτίριο είναι τουλάχιστον 70 μέτρα. Οι δράστες φαίνεται πως είχαν βάλει στο στόχαστρό τους την πινακίδα των γραφείων στο πλάι του κτιρίου και έτσι η μια από τις σφαίρες κατέληξε στο γραφείο του πρωθυπουργού.
Λίγο μετά την επίθεση, στις 03:10 εντοπίστηκε στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε παραδοθεί στις φλόγες. Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο αυτό να χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά των γραφείων της Ν.Δ. το όχημα που κάηκε στην οδό Φλέμινγκ, στο Παλαιό Φάληρο (μάρκας Toyota), λίγο αργότερα μέσα στη νύχτα, ίσως ήταν των δραστών, το οποίο ίσως να το έκαψαν οι ίδιοι, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί το βράδυ του Σαββάτου από την περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Το γεγονός ότι κλάπηκε χθες σε συνδυασμό με την περιοχή και τον χρόνο που παραδόθηκε στις φλόγες οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρομοκράτες.
Καθώς βρέθηκαν μέχρι στιγμής κάλυκες από ένα τύπου όπλο οι αστυνομικοί μιλούν για ένα όπλο. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι οι δράστες ήταν δύο, όμως όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαιο θεωρείται και το γεγονός ότι υπήρχαν και άλλα άτομα που έδρασαν ως ομάδα υποστήριξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...