Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Εδώ να δείτε φαγοπότι που έχει πέσει.



Δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την Επικράτεια περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που δημοσιεύει το «Εθνος της Κυριακής».

Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των λογαριασμών τους και ελέγχου των «πόθεν έσχες», αφού προέκυψαν ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεκάδων αιρετών προσώπων, βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα και το γενικότερο οικονομικό τους προφίλ.

Δεν πιστεύουμε πως θα γίνει τίποτα. Απλά θα τους πιέσουν με αυτόν τον τρόπο οι γερμανοί, που θέλουν να τους κάνουν …πλήρως ….υποτακτικούς. Ο Φούχτελ  δείχνει τον δρόμο της …διάσπασης από το ..κέντρο. Θέλουν την χώρα …..καντόνια. Εξαλλου η αρχή έχει γίνει με την …ανεξαρτητοποίηση των περιφερειών.

Όλα αυτά χωρίς να σημαίνουν πως δεν υπάρχουν τοπικοί νονοί-δήμαρχοι που έχουν και τον… Μπόμπολα τους , για να ξεκοκαλίζουν ασύστολα τα κονδύλια των υποτιθέμενων …αναπτυξιακών  έργων.
Εμείς πάντως θα ξαναθυμίσουμε πως το μεγάλο αφανές φαγοπότι είναι οι ..ελληνοποιήσεις. Εκεί έπεσε τοοοοο χρήμα της… ρώσικης …αρκούδας  .



Τελευταίο όπως έγινε γνωστό,  η Κυβέρνηση προχωρεί και στην κατάργηση του επαγγελματικού ασυμβίβαστου των δημάρχων με  νομοσχέδιο που κατέθεσε χθες στη Βουλή για την κύρωση των σχετικών Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου. Όπως  υποστηρίζει ο αρμόδιος υπουργός Ευρ. Στυλιανίδης «καταργούμε το ασυμβίβαστο των Δημάρχων προκειμένου να μην αποθαρρύνονται στελέχη της κοινωνίας που διστάζουν να εγκαταλείψουν πλήρως την επαγγελματική τους δραστηριότητα και να ασχοληθούν με τα κοινά»!
Δεν φτάνει δηλαδή όσα αρπάζουν, δώστε τους και νόμιμο τρόπο για να κάνουν δουλειές με... ανταλλάγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...