Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

….Ξέφυγε η Γερμανίδα. Σε λίγο θα μας τον κάνει και….γκέι



Η 35χρονη υπουργός Οικογενειακών Υποθέσεων Κριστίνα Σρέντερ με τις δηλώσεις της για το φύλο του Θεού έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις



Πολλοί είναι οι βουλευτές του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Γερμανίας που ζητούν την «κεφαλή επί πίνακι» της υπουργού Οικογενειακών Υποθέσεων Κριστίνα Σρέντερ η οποία πρότεινε ο Θεός να είναι… άφυλος. Η 35χρονη υπουργός με άρθρο της στην εφημερίδα «Die Zeit» ζήτησε η λέξη «Θεός» να χάσει το αρσενικό γένος της για να γίνει ουδέτερη κι αντί για «der Gott» (ο Θεός) οι Γερμανοί από τούδε και στο εξής να λένε «das Gott» (το Θεό).
Για τη πρότασή της αυτή, η Σρέντερ επικαλείται τις ρατσιστικές διακρίσεις που υποπίπτουν στην αντίληψή της στις ιστορίες που διαβάζει στη δίχρονη κόρη της, αλλά και τον σεξισμό που διαπνέει τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ.
«Μου είναι δύσκολο να μιλάω στην κόρη μου για τον Θεό χρησιμοποιώντας το αρσενικό γένος», σημειώνει η υπουργός, καταλήγοντας πως «είναι ξεκάθαρο ότι ο Θεός δεν είναι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα».
Διάφοροι συντηρητικοί κύκλοι ζήτησαν από την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ να πάρει θέση, ενώ πολλοί βουλευτές από τον ίδιο πολιτικό χώρο με την Σρέντερ, ξιφούλκησαν εναντίον της υπουργού, με πολλούς να κάνουν λόγο μέχρι και για… πολιτικό αποκεφαλισμό της επειδή τόλμησε να εκστομίσει κάτι τέτοιο.
«Έχω μείνει άφωνη από αυτήν την κουταμάρα. Είναι θλιβερό να ακούγονται τέτοια πράγματα στο όνομα της πολιτικής ορθότητας», διαμαρτυρήθηκε η υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων της Βαυαρίας και μέλος του κόμματος Χριστιανική Κοινωνική Ένωση (CSU), Κριστίν Χάντερταουερ, με τον Αποστολικό Πρωτονοτάριο και  σύμβουλο του Βατικανού Βίλχελμ Ιμκαμπ να κατηγορεί τη Σρέντερ για «θρησκευτικό αναλφαβητισμό».
«Για εμάς τους Χριστιανούς ο Θεός είναι προφανώς ο πατέρας του Χριστού κι έτσι πρέπει να παραμείνει», είπε από την πλευρά του ο βουλευτής του CSU, Νόρμπερτ Γκάις, παίρνοντας θέση για το φύλο του Θεού, πως πρέπει να παραμείνει… αρσενικό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

..μαλλον πρεπει να κανει καμια αγριοπαρτουζαρα με τιποτα 30ποντους σκυλαραπες για να συνελθει

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...