Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Σιγά που θα ξέφευγαν από τον… κανόνα. Συστημικοί του κερατά έγιναν.



Η χρυσή αυγή …και οι άλλοι
Ξέρετε τι συμβαίνει όταν οι πάντες στη Βουλή έχουν στραμμένη την προσοχή τους στη συζήτηση και στην ψηφοφορία για τη σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής; 
Διορίζουν...!!!
Καθ' ότι «ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται» ορισμένοι βρήκαν το κατάλληλο τάιμινγκ, εκεί που δεν τους πρόσεχε κανείς, για να επιδοθούν στο προσφιλές τους σπορ, που δεν είναι άλλο από το να... διορίζουν. 
*********
Πρώτος απ' όλους ο αποκαλούμενος από τους οπαδούς του (και τη σύζυγό του) «αρχηγός», της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Μιχαλολιάκος. 
*********
Διόρισε στο γραφείο του στη Βουλή τον κ. Χρ. Ζέρβα σε θέση μετακλητού υπαλλήλου με απόφαση που υπογράφει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης. 
*********
Τώρα θα πείτε, τόση ανάγκη είχε ο «αρχηγός» που διόρισε στο γραφείο του έναν δικό του άνθρωπο (μου είπαν ότι είναι αυτοκινητιστής και παλαιότερα παρκαδόρος) τη στιγμή που τόσοι δημόσιοι υπάλληλοι απολύονται; 
*********
Αυτά όμως τα γνωρίζει μόνον ο κ. Μιχαλολιάκος.
*********
Βηματοδότης.

Οι άλλοι….                   

Ως μετακλητή υπάλληλος του Κοινοβουλίου έχει προσληφθεί από το 2009 η σύζυγος του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα , Άρτεμις Πάνου ενώ οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έχει η σύζυγός του ... γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η Άρτεμις Πάνου δεν απασχολήθηκε ποτέ στην Βουλή αλλά αποσπάστηκε αμέσως στο γραφείο του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Τσουκαλά.

Όμως , όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν βρίσκεται στις Βρυξέλλες αλλά προσφέρει τις υπηρεσίες της από το...σπίτι με την αμοιβή της να φτάνει στις 3.000 ευρώ το μήνα.

Η σύζυγός του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, Μαρίνα Παπαϊωάννου προσελήφθη ένα μήνα πριν την εντολή του πρωθυπουργού να κοπούν τα οικογενειακά ρουσφέτια στη Βουλή.

Εργάζεται σε οργανική θέση στην Κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με τις απολαβές της να φτάνουν στα 1700 ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ διορίζουν τις πουτάνες τους, τις γυναίκες θα άφηναν απ’’ έξω;

Ανώνυμος είπε...

α, μαλιστα, εαν αφηναν δλδ αστελεχωτα τα γραφεια τους στη βουλη ή αν τα στελεχωναν απο το υπαρχον πασοκονουδουαριστεριστικο χαφιεδοπροσωπικο του κοινοβουλιου θα 'ταν..αντισυστημικοι τοτε! ωραια λογικη!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...