Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Είναι αθώος όπως και ο …Κουράκης.



Την άρση της κοινοβουλευτικής ασυλίας του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Δανέλλη, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησαν οι ελληνικές δικαστικές αρχές, προκειμένου να δικασθεί για δύο υποθέσεις που χρονολογούνται από το 2004 και 2005 και αφορούν την περίοδο που ήταν δήμαρχος Χερσονήσου Κρήτης.

Την αναγγελία, για την υποβολή αιτήματος άρσης ασυλίας του Έλληνα ευρωβουλευτή από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, έκανε, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, στην έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας, χωρίς άλλα σχόλια.

Σημειώνεται ότι, στην πρώτη υπόθεση ο κ. Δανέλλης είναι συγκατηγορούμενος, με τους δύο τότε Αντιδημάρχους του, για τον διοικητικό χειρισμό μιας υπόθεσης που αφορούσε στη λειτουργία δύο καταστημάτων εντός ξενοδοχειακής μονάδας στον Ανησαρά Χερσονήσου.

Στη δεύτερη έχει μηνυθεί μαζί με άλλου 65 κατοίκους της περιοχής Λαγκάδα του Δήμου Χερσονήσου από τον εργολάβο του έργου κοπής 52.000 δέντρων για την κατασκευή του φράγματος του Αποσελέμη.

Έχετε δει εργολάβο να πληρώνεται για να κόψει δέντρα (ελαιοφυτα) να πάρει και το εισόδημα και τα ξύλα; Αυτό περίπου συνέβη στην …Λαγκάδα. Αυτό δεν ήταν φαγοπότι, αλλά…. καταπέτασμα. Και μην μας πει ότι ….δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο, γιατί θα γελάσει όλο το Ηράκλειο. Το περιβόητο Φράγμα Αποσελέμη ο ....Κουμπαράς του Μπόμπολα είναι το αίσχος όλων των εποχών σε …όλη την Κρήτη.  Ουτε ο OLAF που πήγε δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη.



Να σκεφτείτε ότι η περιβαλλοντολογική μελέτη ανέφερε για ..τσακάλια και αρκούδες που δεν έχει η Κρήτη. Ήταν ….κόπυ από άλλο έργο.


1 σχόλιο:

Dimitris είπε...

Όλη η Κρήτη γνωρίζει τι έχει γίνει με τα πρωτοπαλίκαρα του ΠΑΣΟΚ στο νησί. Τώρα θα πάνε μέσα. Άρχισαν οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ (βλ. Κουράκη). Βέβαια προϋπόθεση είναι να μην καλυφθούν πολιτικά από τα κόμματα τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...