Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Τον έφαγαν τα…. πατρινά ….ζουζουνάκια.



Εκτός του δημοσιογραφικού ιστότοπου newsbomb.gr τέθηκε ο δημοσιογράφος και blogger Τάσος Θεοδωρόπουλος επειδή ως διαχειριστής του blog ενέκρινε την ανάρτηση σχολίων αναγνωστών που απαντούσαν σε δημοσίευμα για δύο ομοφυλόφιλους αστυνομικούς από την Αχαΐα. Ο δημοσιογράφος ενέκρινε την ανάρτηση σχολίων αναγνωστών που απαντούσαν στο συγκεκριμένο δημοσίευμα. Η διεύθυνση του site απενεργοποίησε τους κωδικούς του δημοσιογράφου, διακόπτοντας έτσι την συνεργασία μαζί του.
Στο δημοσίευμα του NEWSBOMB ανέφερε τα εξής ,

Η είδηση θα σκάσει σαν «βόμβα» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, αν και κάποιοι γνωρίζουν καλά όσα συνέβαιναν μεταξύ των δύο αστυνομικών!

Η πληροφορία αφορά δύο άνδρες ένστολους, ο ένας εκ των οποίων εξακολουθεί να υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.
Και μπορεί να φαίνεται «άνδρας με τα όλα του», όμως η καρδιά του είναι πληγωμένη αφού η απόσταση τον χώρισε από τον αγαπημένο του...
Σύμφωνα με το dete.gr, ο αστυνομικός αποκαλούσε τον εραστή του... ζουζούνι!
Η σχέση των δύο ένστολων ήταν πολύ καλή και το ζευγάρι δήλωνε τρισευτυχισμένο. Πολλοί ομοφυλόφιλοι γνώριζαν τη σχέση τους...
Όλα άλλαξαν όταν ο ένας εκ των δύο πήρε μετάθεση!
Κλαίει και οδύρεται ο καημένος γιατί ο εραστής του βρίσκεται πολύ μακριά από την Πάτρα και οι συναντήσεις τους είναι σχεδόν αδύνατες. Ο ένστολος που εξακολουθεί και διαμένει στην αχαϊκή πρωτεύουσα ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του, όταν πληροφορήθηκε πως το «ζουζουνάκι» του... φεύγει μακριά!
Λέγεται μάλιστα πως ο γκέι αστυνομικός κλαίει και οδύρεται σε βαθμό που... δεν μπορεί να δουλέψει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...