Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Αυτό είναι ανέκδοτο. Ο Μαρκογιαννάκης θα ελέγξει τον ..Παπακωνσταντίνου.



Ορίστηκαν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής που θα εξετάσει τις ευθύνες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ, με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη να είναι ο πρόεδρος της 15μελούς επιτροπής.
Από τη ΝΔ στην επιτροπή θα συμμετέχουν οι Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Κατερίνα Κοντογιαννακοπούλου.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ οι Ζωή Κωνσταντοπούλου, Θόδωρος Δρίτσας, Χρήστος Κοντονής. Από το ΠΑΣΟΚ οι Παναγιώτης Ρήγας και Δημήτρης Σαλτούρος. Από την ΔΗΜΑΡ ο Βασίλης Οικονόμου,... από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Δημήτρης Καπερνάρος, από το ΚΚΕ ο Γιάννης Γκιόκας και από τη Χρυσή Αυγή ο Μιχάλης Αρβανίτης. Επίσης από τους ανεξάρτητους βουλευτές, θα συμμετέχει ο Κώστας Μαρκόπουλος.
Εάν δεν υπήρχε η παραγραφή θα ήταν παρέα o…Πρόεδρος με τον Τσοχατζόπουλο. Όσο για τους υπόλοιπους; «...όμοιος ομοίω αεί πελάζει...»Εάν αφαιρέσεις τον Καπερνάρο, και κα΄να δυό άλλους, οι υπόλοιποι  είναι πολιτικά απορρίμματα. Όσο για τον… πρόεδρο; Από πού να τον αγγίξεις και να μην ..λερωθείς.  Σκέτη σιφοράϊ. C4i
Για να θυμηθούμε τι έλεγε το πόρισμα της εξεταστικής για την Siemens.
Μια σειρά από πράξεις του κ. Μαρκογιαννάκη τόσο ως υφυπουργού Δημόσιας Τάξης (2004-2006) όσο και ως αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών με αρμοδιότητα στα θέματα δημόσιας τάξης (9/1/2009-10/10/2009) οδήγησαν τα μέλη της επιτροπής στην ετυμηγορία πως «κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης με τις πράξεις και παραλείψεις του, ως Υπουργός δεν διαχειρίστηκε σωστά και με επιμέλεια τη δημόσια περιουσία, η οποία του ήταν εμπιστευμένη, καθ’ όσον η εταιρείες SAIC και SIEMENS ωφελήθηκαν οικονομικά από τη συμπεριφορά του και συγκεκριμένα από πληρωμές προς αυτές και από την αποδέσμευση εγγυητικών επιστολών τους καλής εκτέλεσης με αντίστοιχη ζημία της περιουσίας του Δημοσίου».
Άλλο το τι έγινε στο τέλος με τις παραγραφές και τις ατιμωρησίες τους. Τα γραπτά μένουν .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...