Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Σιγά μην σκίσεις τον …φερετζέ σου ρε Νταβουντ…ογλου



Ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu, σε δηλώσεις του πριν λίγο στου τουρκικό κανάλι TRT για το θέμα της ΑΟΖ είπε ότι "Πρέπει να αποφεύγονται οι μονόπλευρες κινήσεις που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να απαντήσει η Τουρκία με ότι αυτό συνεπάγεται. Τη στιγμή που οι σχέσεις μεταξύ των δύο χώρων έχουν κερδίσει ώθηση, είναι πολύ σημαντικό τα επόμενα να γίνονται σε συνεργασία. (Δηλαδή το καθίκι απειλεί με πόλεμο).
Βέβαια όλοι γνωρίζουν την εθνική μας θέση. Γνωρίζουμε αμοιβαία με την Ελλάδα τις θέσεις μας. Σε μια τέτοια περίπτωση και η Τουρκία μπορεί να ανταπαντήσει, αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί. Υπάρχει μεταξύ μας ένας μηχανισμός διαλόγου και ….άλλων οδών» είπε με θράσος χιλίων πιθήκων ο Α.Νταβούτογλου.
Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Τανέρ Γιλντίζ, αναφέρθηκε σε "αμφισβητούμενες περιοχές" και εμμέσως απείλησε την Ελλάδα να μην τολμήσει να κάνει εργασίες σε περιοχές του Αιγαίου χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Άγκυρας υπενθυμίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ελλάδα...
"Δεν νομίζω ότι η γειτονική χώρα, που ασχολείται με τόσες οικονομικές δυσκολίες, θα εγκαινιάσει νέα πεδία αντιδικίας", επισήμανε ο κ. Γιλντίζ και πρόσθεσε: "Αφού δεν το κάνει η Τουρκία, που έχει μια καλπάζουσα οικονομία, δεν πιστεύω ότι θα το κάνει η Ελλάδα η οποία αντιμετωπίζει οικονομική κρίση.
defencenet.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει ο γυφτο-ουζμπεκος?Του δωσανε αερα οι δικοι μας οι κιοτηδες και εβγαλε γλωσσα .Ελα μωρη λουγκρα να κουνηθεις σε Ελληνα και θα σου δωσουμε απο τα 3 το μακρυτερο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...