Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Γιατί δεν έκοψε έστω στον..Αλλάχ σαν καλός… αντίχριστος που είναι.



Διαβάζουμε....στην τελετή που έγινε στο παλιό Δημαρχείο για την κοπή της καθιερωμένης Βασιλόπιτας ο Δήμαρχος Καμίνης ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κόψει το κομμάτι του Χριστού παρά τις επισημάνσεις και τις παροτρύνσεις Δημοτικών Συμβούλων. Ο Καμίνης όχι μόνο αγνόησε τις φωνές αλλά επικαλέστηκε το πρωτόκολλο το οποίο όπως είπε δεν το λέει πουθενά ότι πρέπει να κόψουμε κομμάτι του Χριστού... Και προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας κόβοντας το κομμάτι του Δήμου της Αθήνας...!!!"
Εκτός του ότι δεν έκοψε ''το κομμάτι του Χριστού'' ξέχασε την Άννα Φιλίνη που έχει φύγει από τον συνδυασμό του, αλλά...και τον Συνήγορο του Δημότη.
Για αρκετή ώρα δεν μπορούσαν να βρουν το φλουρί και έτσι άρχισαν να πιστεύουν ότι τελικά δεν υπήρχε φλουρί στην πίτα. Μετά από ώρα βρέθηκε το φλουρί στο κομμάτι του Λευτέρη Σκιαδά, ο οποίος λόγω διαίτης δεν είχε ψάξει στο δικό του για το φλουρί.
Όπως ανέφεραν αυτήκοοι μάρτυρες, κάποιοι από τους παρευρισκόμενους όταν τον ρώτησαν ''δε θα κόψετε κομμάτι για τον Χριστό ;'', εκείνος απάντησε ''θα δώσω το δικό μου''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...