Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Να ζητήσεις τα ρέστα από τον… Σουφλιά που πήρε και το πακέτο.



Με δηλώσεις του στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής ο Γιώργος Σταθάκης δηλώνει ότι έγινε απόσβεση του έργου και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει καταγγελία της σύμβασης...
«Από τα στοιχεία που διαθέτουμε έχει εκπληρωθεί η προβλεπόμενη με βάση τη σύμβαση για την κατασκευή και εκμετάλλευση του έργου από την κοινοπραξία, απόδοση της επένδυσης. Η κίνηση των οχημάτων ήταν ακριβώς διπλάσια από την αρχική πρόβλεψη, με βάση την οποία έγινε η σύμβαση, οπότε η απόσβεση από τα 20 χρόνια που είχε συμφωνηθεί, επιτεύχθηκε στα 10 χρόνια.
Εντούτοις η σύμβαση δεν προβλέπει ρητά τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση. Εμείς λέμε ότι πρέπει να γίνει καταγγελία της σύμβασης ή μια νέα συμφωνία με τον παραχωρησιούχο προκειμένου τα έσοδα να πηγαίνουν υπέρ του Δημοσίου».
Η Κουμουνδούρου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται αποφασισμένη να ανοίξει ένα νέο μεγάλο μέτωπο με το συγκρότημα Μπόμπολα και αυτή τη φορά εστιάζει τα βέλη του στο θέμα της Αττικής Οδού.και διαμηνύει ότι έχει συλλέξει όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η προβλεπόμενη από τη σύμβαση απόδοση των επενδυτικών κεφαλαίων έχει επιτευχθεί και ο παραχωρησιούχος πρέπει να επιστρέψει την Αττική οδό στο κράτος αντί να συνεχίζει να την εκμεταλλεύεται προς ίδιον όφελος.



Τα φώτα στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, να  πέσουν και στους λογαριασμούς της οικογένειας του Μega-λου εθνικού μας εργολάβου Γεωργίου Μπόμπολα. Υπάρχουν στην λίστα οι  εξής πέντε λογαριασμοί...

Είναι ο υπ αριθμόν 959 στο όνομα ΒOBOLAS (BOMBOLAS) FOTIOS, o 960 του πατριάρχη της οικογένειας Γιώργου, ο 990 στο όνομα BOBOLA ANNA, ο 991 στο όνομα BOBOLAS LEONIDAS και ο 992 στο όνομα BOBOLA MARIA.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...