Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δαγκωτό στην … Ryanair. Γκρεμίστε τον άθλια πανάκριβο Βασιλάκη- Aegean



Η Ryanair, η ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει την πρώτη ελληνική βάση της..
(55η στο σύνολο) στα Χανιά, τον Απρίλιο του 2013, στην οποία θα υπάρχει, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, ένα αεροσκάφος.
Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, θα υπάρξουν δέκα νέα δρομολόγια (26 στο σύνολο) , προς/από Billund, Bremen, Bristol, Eindhoven, Katowice, Memmingen, Venice, Vilnius and Warsaw και Θεσσαλονίκη. Η Ryanair επενδύει πάνω από 70 εκατ. δολ. στο αεροδρόμιο των Χανίων.
Με τη δημιουργία της βάσης στα Χανιά, θα υπάρξουν 106 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 10 νέα δρομολόγια, στους προορισμούς που αναφέραμε παραπάνω, αναμένεται να αυξηθεί η επιβατική κίνηση 500.000 επιβάτες, ενώ θα δημιουργηθούν 500 θέσεις εργασίας ή και περισσότερες στο μέλλον.
Η Kate Sherry, γενική διευθύντρια της Ryanair, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την 55ηβάση της Ryanair στα Χανιά, και την πρώτη μας βάση στην Ελλάδα, και να παρουσιάσουμε 10 νέα δρομολόγια. Οι επισκέπτες της Ελλάδας μπορούν πλέον να απολαύσουν ταξίδια se 25 ευρωπαϊκούς προορισμούς, παρά την οικονομική ύφεση, επιλέγοντας να πετάξουν με την Ryanair. Η αεροπορική βάση θα ενισχύσει την τουριστική κίνηση στα Χανιά και την οικονομία της περιοχής».

http://www.airnews.gr/

Δεν έχουμε ακόμη καταλάβει γιατί μπορεί η Ryanair να μεταφέρει στην Κύπρο κοσμάκη με το γελοίο τίμημα των πενήντα ευρώ μετ΄΄επιστροφης και δεν μπορεί το αρχιλαμόγιο ο Βασιλάκης με την Aegean . και χρεωνει τετραπλάσια;
Τόσα πολλά του τρώνε οι πολιτικοί για μίζες; Και είναι υποχρεωμένοι οι κάτοικοι του νησιού να πληρώνουν τις μαλακίες του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...