Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μεταφέρουν το χρέος στο μέλλον, μέσω υπερτοκογλυφικών SWAPS



Στον "λάκκο" που άνοιξαν στην ελληνική οικονομία, έπεσαν οι υποτιθέμενες πλέον ελληνικές τράπεζες και οι Έλληνες αχυροτραπεζίτες, που από χθες και τυπικά πλέον βρίσκονται υπό τον έλεγχο της τρόϊκα.
Οι εκπρόσωποι των ελεγκτικών εταιρειών που αναλαμβάνουν ρόλο επόπτη στα κύρια πιστωτικά ιδρύματα που θα λάβουν συνολικά 48-50 δισ. ευρώ bonus που λέγεται κομψά "ανακεφαλαιοποίηση" από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) έκαναν χθες την εμφάνισή τους στις τράπεζες και σταδιακά αναλαμβάνουν τον έλεγχό τους.

Λέγονται Επιτροπές Εποπτείας (monitoring truste) και πλέον αναλαμβάνουν ουσιαστικά την διοίκηση των τραπεζών.

Η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank επέλεξαν την Grant Thorton, η Τράπεζα Πειραιώς την KPMG και η Alpha Bank την Mazars, μετά από σχετική έγκριση του αιτήματός τους προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού (D.G. Com).

Τα στελέχη των τριών εταιρειών είχαν την Τρίτη μία πρώτη άτυπη επαφή με τα ανώτερα διοικητικά επιτελεία των τεσσάρων τραπεζών, στις οποίες θα εγκατασταθούν μόνιμα το επόμενο διάστημα, αλλά ήδη δεν μπορεί να υπάρξει καμία πράξη διοικητικού συμβουλίου σε μείζονος σημασίας ζητήματα χρηματοδοτήσεων χωρίς την έγκριση της τρόικα.

Το παιχνίδι που έστησαν εις βάρος των ελλήνων πολιτών αφου ουδείς γνωρίζει πόσο είναι  το πραγματικό χρέος. Τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα σε συνεργασία με τους προδότες μας κρύβουν έντεχνα τα χρέη και ρολάρουν την πίστωση στο μέλλον με μόνο στόχο την εσαεί είσπραξη τόκων. Αυτός είναι και ο λόγος που κρατούν «θεωρητικά» ζωντανή την Ελλάδα. Για να  ξεζουμίζουν τους εξουθενωμένος έλληνες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της  S.G. Ξένοι οίκοι τράπεζες κ.λ.π. διατηρούν «αλληλόχρεους λογαριασμούς» είτε ως SWAP (όλων των μορφών) ή ακόμα και με άλλα, ακόμη πιο πολυσύνθετα προϊόντα.
Το  SWAP της S.G ύψους 500.000.000 ευρώ «εξυπηρετείτε» κανονικά αφού το ελληνικό δημόσιο πληρώνει εκατομμύρια σε τόκους ή ρολάρει μελλοντικά την πληρωμή τους. 

Τώρα πόσα  δις είναι αυτά τα δάνεια και που εγγράφονται θα το μάθουμε μετά θάνατον.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ SWAP ΑΛΑ GOLDMAN SACHS ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...