Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Μητσάρα δεν παίζεσαι στις ….μπαρούφες.



Παράγοντα σταθερότητας και ειρήνης για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, χαρακτήρισε την Ελλάδα, ο Μητσάρας Αβραμόπουλος, ο οποίος σήμερα μετέβη στον Τύρναβο στην έδρα της ραβδούχας SEEBRIG (South Eastern European Brigade), με την ευκαιρία αλλαγής της Προεδρίας της PMSC (Politico-Military Steering Committee) της SEDM-CC (South Eastern Europe Defence Ministerial Coordination Committee) καθώς επίσης και στην αλλαγή Διοικήσεως της SEEBRIG από Σκοπιανό σε Τούρκο διοικητή. Συγκεκριμένα, καθήκοντα προέδρου της PMSC αναλαμβάνει ο υφυπουργός Αμυντικής Πολιτικής και Σχεδιασμού της Ρουμανίας, Sebastian Huluban, από τον υφυπουργό Άμυνας της Ιταλίας, Gioacchino Alfanο, ενώ καθήκοντα νέου διοικητή της SEEBRIG αναλαμβάνει ο Τούρκος Ταξίαρχος Hakan Eser από τον Ταξίαρχο Zdravko Popovski, από την ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με το καθεστώς λειτουργίας της Ταξιαρχίας, οι διοικήσεις εναλλάσσονται κάθε δυο χρόνια μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν (Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Ιταλία, Αλβανία και Τουρκία). Ο  Αβραμόπουλος με δηλώσεις είπε … «Μέσα από σχέσεις συνεργασίας και φιλίας να δημιουργήσουμε μία όαση ασφάλειας για όλους τους λαούς της περιοχής» και συμπλήρωσε: «το μήνυμα που στέλνει αυτή η τελετή είναι ότι παρά το γεγονός ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ως κύριο σκοπό τους την προστασία, την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα μίας χώρας γίνεται ταυτόχρονα να είναι και συντελεστές για τη διαμόρφωση ενός ευρύτερου περιβάλλοντος ειρήνης και σταθερότητας. Και, αυτό είναι και το γενικότερο μήνυμα που εκπέμπει η χώρα μας σε ολόκληρη την περιοχή ως ένας εκ των σταθερότερων παραγόντων στην ΝΑ Ευρώπη που έχει πάντα τις δυνατότητες να αναλαμβάνει αποστολές στο όνομα της Διεθνούς Συνεργασίας και της ειρήνης».

Ξέχασε όμως να πει ότι η SEEBRIG δημιουργήθηκε για να κατασκοτώσει τον κοσμάκη στο ξύλο εάν τολμήσει και εξεγερθεί , αυτός είναι ο σκοπός της και για αυτό έχει και ξένους διοικητές εναλλάξ. Είναι η ραβδούχος των Βαλκανίων .

Εμείς είχαμε γράψει εδώ για αυτούς που εκθειάζει με την παρουσία του ο πολιτικάντης Μητσάρας. Θα μας «καταστέλλουν» ακόμα και Σκοπιανοί, παρέα με αλβανούς.

Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω, ας δούμε  το πρώτο από τα δύο Oργανογράμματα στο ιστολόγιο της Ταξιαρχίας SEEBRIG:  Στο πρώτο οργανόγραμμα βλέπουμε τις σημαίες των συμμετεχόντων κρατών, αλλά όχι τα ονόματά τους! Με αυτό τον τρόπο, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΑΙ η ονομασία των Σκοπίων. Δεν αναφέρεται ούτε ως Σκόπια (που θα δυσαρεστούσε τους Σκοπιανούς) , ούτε ως Μακεδονία (που θα δυσαρεστούσε τους Έλληνες).  Τα Σκόπια αναφέρονται ως  «Nation 5»  δηλαδή «Κράτος 5».
Ενώ λοιπόν συρρικνώνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τις μετατρέπουν σε Δυνάμεις Καταστολής εναντίον των Πολιτών, Ταυτόχρονα ΑΝΟΙΓΟΥΝ Πολυεθνικές Ταξιαρχίες τύπου SEEBRIG, μέσα στην Ελλάδα.

H Ταξιαρχία αυτή έχει αναλάβει «Ειρηνευτικό» έργο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Και όχι μόνο… Το 2006 είχε αναλάβει την πρώτη της Αποστολή: το «ειρηνευτικό» έργο στην Καμπούλ, του Αφγανιστάν (η πρώτη της αποστολή αποφασίστηκε και υπεγράφη στην Ουάσινγκτον…. ποιά “ευρωπαϊκή ταξιαρχία” και κουραφέξαλα;).
 Τι έκανε στο Αφγανιστάν; δεν ξέρουμε;
Για να πάρουμε πληροφορίες για τη δράση της SEEBRIG στο Αφγανιστάν, το 2006 χρειάστηκε να μπούμε στην ιστοσελίδα του Αλβανικού ΥΕΘΑ, ΕΔΩ.

Δεν ξέρεις ρε μεγάλε πολιτικέ ότι Ετοιμάζουν σιγά-σιγά τον «τεμαχισμό» στο… πτώμα. Και για αυτό εγκαταστάθηκε η ταξιαρχία στον Τύρναβο; Μέχρι εκεί θέλουν να μας φτάσουν και εσύ για λόγους δημοσιότητας η …υποχρεώσεων συμμετέχεις σε αυτό.  

Πάντα …ξεχασιάρης ο Μητσάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...